RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper på Eggen-comeback i RBK

COMEBACK? Fotballtrener Nils Arne Eggen.
COMEBACK? Fotballtrener Nils Arne Eggen. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det sier én av trenernes tidligere elever.

Odds spissveteran Frode Johnsen (40) mener Nils Arne Eggen fortsatt kan berike norsk fotball om han blir Rosenborg-trener neste år.

- Eggen sitter på fantastisk mye kunnskap. Han er den dyktigste treneren vi har hatt i Norge. Og den beste treneren jeg har opplevd, sier Johnsen til VG.

Det var nettopp Eggen som hentet angriperen til Rosenborg fra Odd i 2000. Året etter ble han toppscorer i eliteserien.

- Det er kunnskapen, men fremfor alt engasjementet på treningene jeg satte pris på med ham, og som jeg har savnet siden. Han henger over spillergruppen i halvannen time. Jeg er helt uenig med dem som hevder Eggens system er utdatert, mener Johnsen.

Ifølge VG er det mye som tyder på at 73-årige Eggen fra årsskiftet blir en del av et trenerteam sammen med Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun i RBK. De to sistnevnte leder trønderlaget ut inneværende sesong.

Eggen har ledet Rosenborg i fem perioder. Størst suksess hadde han på 1990- og starten av 2000-tallet. Han ledet klubben sist i 2010. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere