RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper på Premier League eller La Liga

Foto: Jon Olav Nesvold (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kontraktsløse Celso Borges vasser i tilbud.

OSLO (Nettavisen): Det har lenge vært klart at Celso Borges (23) ikke fornyer kontrakten med Fredrikstad.

Mye tyder dermed på at det kommer til å bli kamp om signaturen til en av Tippeligaens beste spillere, som dermed står uten kontrakt etter sesongen.

- Jeg liker meg i Fredrikstad, men føler at jeg har oppnådd alt jeg kan her. Nå vil jeg videre og søke nye utfordringer, sier Celso Borges til Nettavisen mandag kveld.

- Har flere tilbud
- Har du fått noen konkrete tilbud?

- Jeg vil ikke si noe om det, du får snakke med agenten min, sier Borges.

Så vi gjør nettopp det. Celso Borges` agent Javier Cordón er mer snakkesalig, og forteller at Borges er en ettertraktet mann om dagen.

- Celso har kontraktstilbud fra flere land, og akkurat nå analyserer vi de forskjellige tilbudene. Det er tilbud fra svenske og danske klubber, samt tilbud fra to klubber i Belgia, sier Cordon via telefon fra Spania.

Han ønsker ikke å navngi noen av klubbene som har gitt Borges et tilbud.

Premier League og La Liga
Borges` agent forteller at de nå har siktet seg inn på verdens største ligaer.

- Han er bare 23 år, og det viktigste er at han får spilletid. Vi leter etter et godt prosjekt for ham, ikke den største kontrakten. Han elsker Premier League og La Liga, og vi jobber med å få ham inn i en av de ligaene, forteller agenten, som påpeker at de ikke har hørt noe konkret fra klubber i England eller Spania.

- Han har ingen tilbud derfra, men det er mange klubber som følger ham nøye. Problemet er at han ikke er europeisk statsborger. Det handler om hvor mange utlendinger de kan ha i stallen, sier Cordon.

- Har norske klubber kommet med et tilbud?

- Ingen norske klubber har gitt Celso et tilbud. I vinter var det mange norske klubber som forhørte seg, men nå vet de nok at han ikke ønsker å fortsette i Skandinavia, forteller Cordon.

Borges selv, er mer åpen for å fortsette i norsk fotball.

- Jeg har aldri utelukket at jeg kommer til å fortsette i Tippeligaen. Det viktigste for meg er hva en ny klubb ønsker å oppnå. Det handler om hva slags plan de forskjellige klubbene har, både for meg og for klubben. Det beste hadde vært en klubb som både kjemper for gull og spiller i Europa, men det handler mer om totalbildet, sier Borges.

- Må ha is i magen
Agenten forteller at de prøver være tålmodige og vente på det rette tilbudet, men at Borges helst ønsker en avklaring så fort som mulig.

- Han ønsker å signere i morgen, men jeg må holde ham igjen. Vi må ha is i magen, og prøve å finne den beste klubben for Celso. De neste ukene blir spennende, sier agenten.

Det er hvert fall ingen tvil om at Celso Borges snart står overfor en viktig beslutning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere