RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg var svært så nær å kunne avansere i UEFA-cupen.

- Håpløs filming av Basma

Sist oppdatert:
Benfica-spillerne fikk Rosenborg til å se rødt med sine skuespillerkunstner, men Christer Basmas filming irriterte også. Nå varsler Rune Bratseth at han vil snakke ut med høyrebacken.

Simpelt, sa Ola By Rise om Benfica-spillernes uthaling av tiden. Samtidig nektet sportsdirektør Rune Bratseth å gratulere portugiserne med seieren.

Men Bratseth var også misfornøyd med en av sine egne - Christer Basma.

- Håpløst
Rosenborg jaget den forløsende 3-1-scoringen da Christer Basma stormet inn i 16-metersfeltet midtveis i 2. omgang. Høyrebacken kastet seg over ende da han møtte en Benfica-forsvarer, uten at det var kontakt mellom spillerne. Korrekt nok ble han belønnet med gult kort.

- Helt håpløst. Sånt vil vi ikke ha i Rosenborg, sier Rune Bratseth til TV 2 Nettavisen.

- Vil du ta det opp med Basma?

- Det skal du ikke se bort ifra, sier Sportsdirektøren videre.

- Noe som skjer der og da
Basma selv mener at det som skjedde, er en del av spillet.

- Jeg har lært av Mini, sier han humrende.

Før han litt mer seriøst fortsetter:

- Rune er sikkert ikke fornøyd med det, men det er en del av spillet. Kanskje vi burde lære litt av det vi så mot Benfica, selv om det selvfølgelig var helt ekstremt i går, sier Basma.

- Bedre å tape enn å vinne med juks
Det vil imidlertid ikke Bratseth ha noe av.

- Jeg går heller ut av europacupen enn å vinne på den måten. Heldigvis var dette et enkelttilfelle hos oss, sier Bratseth.

Og legger til.

- Jeg sier ikke at vi, norske lag, ikke haler ut tiden, men det handler om grenser her. En keeper kan drøye noen sekunder ved et utspark for eksempel, men det å kaste seg og rulle rundt hver gang, det er det som blir så fryktelig provoserende, sier Bratseth.

Bør RBK bare godta at internasjonal fotball er slik som de fikk presentert av Benfica i går? Bør Basma få en skrape for sitt forsøk på å filme seg til straffespark? Si din mening om dette og kampen i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere