RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lintao Zhang / Getty Images Sport

- Har akseptert to bud på Neymar

Det brasilianske supertalentet kan velge mellom Real Madrid og Barcelona.

Neymar har vært en het potet på overgangsmarkedet de siste årene.

Foreløpig har hans brasilianske klubb, Santos, klart å beholde den svært så lovende spissen.

Den siste tiden har ryktene gått på at han har hatt en muntlig avtale med Barcelona, noe også Santos' vise-president, Odillo Rodrigues, nå bekrefter.

- Det er sant at Neymar allerede har hatt en «gentleman's agreement» med Barcelona en stund nå, sier han ifølge Sky Sports.

Nå har den brasilianske storklubben mottatt to bud på spilleren, men de vil ikke bekrefte hvilke klubber det dreier seg om, men det ligger i kortene at det er Barcelona og Real Madrid som har kommet med tilbud.

Neymar selv sier han ikke vil ta en forhastet beslutning om hvor ferden går videre i karrieren.

- Dette er en ære, det lykkeligste øyeblikket i mitt liv. Jeg må nå tenke over disse to tilbudene, sier Neymar til Globo Esporte, ifølge Sky Sports.

- Jeg vil ta beslutningen i samråd med familien. Jeg har ikke hastverk. Beslutningen kan jeg ta på fem minutter, en halvtime, eller iløpet av tre dager, fortsetter brasilianeren.

Neymars far, Neymar da Silva Santos, forteller at det er viktig at de tar seg god tid før de kommer med en beslutning på hvor sønnen skal fortsette karrieren.

- Ingen beslutning har blitt tatt. Vi vil gå hjem, sette oss ned og prate sammen. Vi kan ikke bestemme oss i nåværende øyeblikk. Vi må bare se hva Neymar ønsker, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere