- Har aldri opplevd et lignende sjokk

Foto: Pa Photos / Scanpix

Veteranen Ryan Giggs kunne ikke tro sine egne øyne.

10.03.13 12:40

Ryan Giggs nærmer seg 40 år, men han spiller likevel på toppnivå i Premier League uke etter uke.

Da Manchester United tok i mot Real Madrid til mesterligakamp på tirsdag nådde han 1000 offisielle kamper på seniornivå.

Selv om kampen var en milepæl for veteranen sitter han imidlertid igjen med karrierens største sjokkopplevelse.

- Aldri opplevd et lignende sjokk
Hendelsen som sjokkerte Giggs kom 57 minutter ut i kampen. Uniteds Nani hadde gått inn med en høy fot mot Reals Alvaro Arbeloa, og den tyrkerkiske dommeren Cüneyt Cakir mente det kvalifiserte til rødt kort.

- Jeg gikk øyeblikkelig bort til dommeren og fortalte at Nani hadde blikket på ballen. Videre gikk jeg tilbake til min posisjon på kanten av boksen, fordi de hadde fått frispark, forteller Giggs i et intervju med Gary Neville i Daily Mail.

LES OGSÅ:Her ødelegger han for United.

- Jeg så faktisk på dommeren når han gjorde det (viste det røde kortet). Jeg har aldri, noensinne opplevd et lignende sjokk som det på en fotballbane, fordi jeg overhode ikke forventet det. Jeg har heller aldri sett en hel stadion i sjokk som det var da, sier veteranen.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '7zlkhi5ofi1a1jxp88w443lye', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-7zlkhi5ofi1a1jxp88w443lye', 'eplayer14');

- Det var forbauselse
Gary Neville har sett kamper på Old Trafford siden han var en liten gutt, men han hadde aldri sett en lignende stemning som den som kom da Nani ble vist det røde kortet.

- Jeg har vært på kamper på Old Trafford siden jeg var fem år gammel, og jeg har aldri sett stadion slik det var etter utvisningen. Det var hverken sinne eller støy. Det var forbauselse. Det var en ti minutters periode etterpå der det virket som alle var i sjokk, sier Neville, mens han intervjuer Giggs.

- Det var det, svarer Giggs.

- Men det eneste jeg kunne tenke på var at vi skulle prøve å holde laget kompakt. La oss prøve å komme igjennom kampen. Jeg synes vi gjorde det, men man kan egentlig ikke si noe annet enn at det var et strålende mål av Luka Modric, sier Manchester United-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.