RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP Photo / Jon Super

- Har aldri sett ham så sint

Sist oppdatert:
Arsené Wenger skal ha fyrt på alle pluggene.

Arsenals titteldrøm fikk seg en skikkelig karamell lørdag, da Liverpool nedsablet Nord London-klubben med kalassifre på Anfield.

De første 20 minuttene fortonet seg som et mareritt for bortelaget, og Liverpool scoret hele fire ganger før første omgang var halvspilt.

Nå avslører visekaptein Mikel Arteta at Arsenal-manager Arsené Wenger ga spillerne ei skikkelig skyllebøtte i pausen.

- Arsené var utrolig irritert i pausen, men det måtte vi forvente. Det vi presterte var ikke godt nok for denne fotballklubben. Jeg har aldri sett ham så sint, sier Arteta ifølge Sky Sports.

Stortap mot City
Arsenal ble også utklasset sist gang de var på besøk hos en av Premier Leagues storklubber. Da var det Manchester City som ble for sterke, og Wengers menn ble slått 6-3. Det var i midten av desember.

Siden har Arsenal plukket 20 av 24 poeng, og så ut til å virkelig befeste sin posisjon på toppen av Premier League. Det var inntil de nok en gang fikk juling på bortebane mot en storklubb.

Arteta vedkjenner at Arsenal er nødt til å gjøre noe med måten de forbereder seg til storkampene.

- Vi vet at vi må forbedre oss og gå inn i disse kampene på en annen måte. Etter 19 minutter hadde vi sluppet inn fire mål. Det var som en bilkræsj, fortviler spanjolen.

- Må reagere umiddelbart
Arteta understreker imidlertid at spillerne ikke kan bruke energi på å fortvile over stortapene mot City og Liverpool.

- Vi har hatt to store kriser allerede. Og vi er nødt til å reagere umiddelbart, for det er ingenting vi kan gjøre med det nå, sier han.

Arsenal får muligheten til å reise kjerringa allerede på onsdag, da Manchester United kommer på besøk på Emirates Stadium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere