RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har aldri vært vitne til sextrakassering

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Siri Nordby hardt ut mot Caroline Knutsens påstander.

Mandag kveld uttalte tidligere landslagskeeper, Caroline Knutsen, til TV2 at sextrakasseringssaken som ryster norsk kvinnefotball, ikke er unik.

Det var Nettavisen som først omtalte saken forrige fredag.

-Det er vel ikke en unik sak dette her. Jeg tror nok det er en del som skjelver litt i buksene, sa Knutsen i intervjuet.

Dette får Siri Nordby til å reagere.

- Jeg har vært en del av norsk kvinnefotball i en årrekke, og jeg har aldri vært vitne til noe som minner om denne saken. Knutsen sprer løse rykter uten å backe dem opp, og bidrar kun til en unødvendig rykteflom, sier Siri Nordby til Nettavisen.

Mediabelastning
I intervjuet med TV2 avslører Knutsen at hun har snakket med den aktuelle spilleren. Ifølge den tidligere målvakten, har all oppmerksomheten saken har fått i pressen, vært den største belastningen for spilleren.

Det gjør Knutsens påstander enda merkeligere, mener Nordby.

- Det eneste hun oppnår med dette er å mistenkeliggjøre andre, uskyldige trenere. Og det gjennom avisene, sier Nordby.

- Burde gått til NFF
Nordby, som er medlem i Toppfotballkomiteen for kvinner i Norge, mener saken ikke burde havnet i pressen i det hele tatt.

- I etterpåklokskapens tegn, burde kanskje Lisa-Marie Woods informert Norges Fotballforbund og Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO) før hun skrev blogginnlegget .

- Da kunne all oppmerksomheten saken har fått i pressen, vært unngått i første omgang, sier den tidligere Røa-spilleren.

- Treneren må gå
Nordby venter selv spent på konklusjonen i saken. Hun er ikke i tvil om hvilke konsekvenser det bør få for treneren, dersom påstandene om sextrakassering viser seg å være sanne.

- Da må treneren gå. Det hersker det ingen tvil om. Vedkommende fortjener i så fall ikke bedre, og må ta sin samfunnsstraff som alle andre, sier Nordby.

Hun understreker imidlertid at folk må være forsiktige med å trekke slutninger basert på det som blir påstått.

- Media har kun presentert en side av saken. Mye kan skje enda, avslutter Nordby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere