RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har en stor fremtid innen film

Sist oppdatert:
Aston Villa-boss David O'Leary var i fyr og flamme etter det han mente var filming fra Boros Boateng, som førte til at Solano fikk se det røde kortet lørdag.

MIDDLESBROUGH-ASTON VILLA 1-2: Nolberto Solano ble sendt i dusjen etter at dommeren mente han hadde slått til Boros Boateng. Bildene etter kampen viste at Solano etter alle solemerker var nær Boateng, men O`Leary mente Boatengs reaksjon var av samme kaliber som Chelsea-spiller Claude Makeleles etter hvert så berømte skuespill mot Monaco i midtuken.

- Filmhelt
- Vi så en spiller som forsøkte å lure dommeren til å utvise en annen spiller. Boateng har en stor fremtid innen film, men det var trist å se på. Jeg sidestiller denne situasjonen med den som skjedde med Makelele. Spillere er nødt for å hjelpe dommeren, og jeg trodde Boateng var tøffere enn at han ville legge seg ned å spille på den måten, sa en oppgitt Villa-sjef etter kampen.

O`Leary mente Peter Crouchs scoring på overtid var den beste måten Villa kunne unngå å ikke la Boateng få det siste ordet på.

- Jeg var lykkelig over å få til et resultat fordi det var den beste måten å svare han på.

Boros sjef, Steve McClaren, var ikke like opptatt av utvisningen.

- Jeg bryr meg ikke om utvisningen – jeg er mer opptatt av det vi viste, og av at vi skapte så mange sjanser og bare scorte ett mål

Johnsen-ros
Villa-sjefen fant det også for godt å dele ut et rosende ord til vår egen Ronny Johnsen.

- Vi er en trussel på overgangene, vi gir aldri opp, men Thomas Sørensen var fantastisk, sammen med Olof Mellberg og Ronny Johnsen. Når vi gikk ned til 10 mann viste vi en utrolig holdning og de tre poengene holder oss gående, sa O`Leary.

Aston Villa er nå på femteplass i ligaen, bare ett poeng bak Liverpool. Dette har på alle måter vært en sesong over alle forventninger for Birmingham-laget.

- Målet på starten av sesongen handle tom å holde seg oppe, men nå – med tre kamper igjen – snakker vi fortsatt om Champions League som en mulighet. Vi er ikke akkurat redd for å bli nummer fire, men jeg ville være overveldet dersom vi blir nummer seks, sier en strålende fornøyd Villa-manager til ananova.com.

Crouch på overtid
Det var Middlesbrough som åpnet scoringsballet lørdag, da Gaizka Mendieta i det 41 minutt spilte fri Joseph-Desire Job, som lett kunne putte ballen forbi en god Sørensen i Villa-målet.

Gleden var kortvarig for Steve McClarens gutter, da Gareth Barry utlignet for bortelaget bare fire minutter senere. Barry kunne bare sette hodet til et perfekt frispark fra Thomas Hitzelsperger til 1-1 på Riverside Stadium.

Før altså innbytter Crouch ødela helgen for Boro. Blodig urettferdig, ifølge McClaren.

- Det var en av disse dagene du ofte får I football. Vi hadde 21 skudd på mål, de gikk ned til 10 mann og vi gikk for seieren. Så får de et fillemål på slutten. Det var noe vi ikke fortjente etter hva vi presterte, sa en oppgitt Boro-sjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere