RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har et fantastisk potensial

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Roberto Mancini er strålende fornøyd med Manchester Citys nye storkjøp.

Det har lenge blitt hevdet at Adam Johnson (22) er for god for å spille på nest øverste nivå i England. Nå får han sjansen til å bevise det.

Allerede førstkommende helg kan han få sin debut for Manchester City, som mandag kjøpte vingen fra Middlesbrough for en ubekreftet sum som antas å være rundt sju millioner pund.

- Vi er glade for at Adam har valgt å komme til oss. Han er en veldig god spiller med et fantastisk potensial og som klubb er vi alltid glade for å kjøpe britiske talenter, sier manager Roberto Mancini til klubbens nettside.

Johnson får draktnummer 11 i Manchester City.

Den tidligere U21-landslagsspilleren har signert en kontrakt som gjelder fram til juni 2014. Han spilte 96 kamper for Middlesbrough og scoret 13 mål.

Manchester United forsøkte mandag også å hente inn McDonald Mariga fra Parma, men overgangen strandet da arbeidstillatelsen ikke ble innvilget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere