RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har ikke hørt et pip fra Liverpool

Foto: Mike Hewitt / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)
Sist oppdatert:
Er supersigneringen bare et løst rykte?

Armeneren Henrikh Mkhitaryan har blitt heftig koblet til Liverpool den siste tiden, og mange har store forhåpninger til midtbanespilleren.

Det har blitt skrevet i både troverdige og mindre troverdige medier at Liverpool må ut med rundt 22-23 millioner pund for å sikre stjernen.

Onsdag kveld kom imidlertid tilbakeslaget. I et intervju forteller styreformann i Sjakhtar Donetsk, Sergej Palkin, at han ikke har hørt noe fra Liverpool angående spilleren.

Han legger imidlertid til at den ukrainske klubben skal være villig til å lytte til bud for armeneren.

- Det har vært mye snakk om Henrikh Mkhitaryan, men det hele er sterkt overdrevet. Jeg kan si så mye som at vi ikke har hørt noe fra Liverpool, sier han ifølge Daily Mail.

Det var opprinnelig den russiske avisen Izvestia som hadde denne saken onsdag kveld.

Mkhitaryan var en av de beste spillerne på et Sjakhtar som dominerte den hjemlige ligaen, og slo godt fra seg i Champions League sist sesong.

- Henrikh er en viktig spiller for oss. Vi ønsker selvfølgelig å beholde ham, men vil høre på bud, og vurdere dem, sier styreformannen i den ukrainske storklubben.

Rykter på nettsamfunnet Twitter hevder imidlertid at avtalen fortsatt er underveis, men at det er eierforholdet rundt spilleren som gjør at ting drar ut olenger enn ventet.

Henrikh Mkhitaryan har også blitt koblet med klubber som Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City, Barcelona og styrtrike Monaco.

Midtbanespilleren har tidligere vært i Pyunik Yerevan, Metalurh Donetsk og kom til Sjakhtar i 2010. Sist sesong scoret han 25 ligamål fra sin midtbaneposisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere