RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har ikke lyst til å spille fotball

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Andrei Arsjavin er utrøstelig etter at Russland ikke kvalifiserte seg til VM.

Andrei Arsjavin har vært en meget viktig spiller i Arsenal etter at han kom til London i januar. Men nå innrømmer russeren at han har vanskeligheter med å se for seg å spille fotball.

Årsaken? Russland mislyktes i playoffen til VM i Sør-Afrika neste år. Slovenia ble til slutt for sterke for storfavoritten Russland.

Dermed går verdensmesterskapet av stabelen uten et lag som overrasket fotballverdenen i europamesterskapet for snart to år siden.

Og det har knust Arsjavin.

- Jeg er utrøstelig og deprimert. Familien min sier at jeg skal glemme det så fort som mulig, men det er lettere sagt enn gjort, sier Andrei Arsjavin til Daily Mirror.

- Ingenting har hengt ved meg så lenge som dette. Da Arséne Wenger spurte hvordan jeg hadde det, så svarte jeg helt ærlig at jeg akkurat nå ikke har noe lyst til å spille fotball.

Og Wenger bekrefter at hans russiske storstjerne sliter med motivasjonen for tiden.

- Han var langt nede da han kom tilbake fra Slovenia, det var hovedårsaken til at jeg ikke lot han spille fra start mot Sunderland, sier Arsenal-manageren.

Nå håper franskmannen at Arsjavin har kommet seg til helgen. På søndag møter nemlig Arsenal serieleder Chelsea til en meget viktig kamp i Premier League.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere