*Nettavisen* Sport.

- Har kostet oss plasser på tabellen

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Veigar Páll Gunnarsson er oppgitt over det som har vært en «snakkis» i VIF-garderoben.

15.09.11 08:32

VÅLERENGA - ODD GRENLAND 0-1:

ULLEVÅL (Nettavisen): Vålerenga skulle virkelig blande seg inn i medaljekampen med seier over Odd Grenland. Slik gikk ikke. VIF-spillerne måtte gå slukøret av banen etter å ha tapt 0-1 i en sjansefattig kamp.

Resultatet kunne imidlertid vært annerledes om Vålerenga hadde fått straffe etter 55 minutter.

Veigar Páll Gunnarsson gikk over ende etter en duell med Steffen Hagen, og var svært oppgitt over at dommer Per Ivar Staberg ikke dømte straffe.

- For meg er det en klar straffe. Han sparker meg ned. Det er utrolig at vi ikke får straffe i den situasjonen, uttaler islendingen etter kampen.

- Grusomt å ikke få straffe
Vålerenga-trener Martin Andresen forteller at han ikke så straffesituasjonen, men at kamputfallet ville vært annerledes om dommer Staberg hadde blåst.

- Får vi straffe, så vinner vi kampen. Det er grusomt å ikke få straffe hvis det viser seg at vi skulle ha hatt det, sier Andresen.

For Vålerenga hadde en straffe vært kjærkomment. De er nemlig det eneste laget som ikke har fått straffe i årets tippeliga. Martin Andresen hevder at det ikke er noe Vålerenga tenker på.

- Det er ikke noe vi har fokus på. Kanskje det er riktig at vi ikke skulle ha hatt straffe, uttaler treneren til Nettavisen.

Vært snakket om i garderoben
I motsetning til sin trener, tenker Veigar Páll Gunnarsson mer på at Vålerenga ikke har fått straffe. Han forteller at det har blitt diskutert blant Vålerenga-spillerne.

- Vi har snakket om det i garderoben. Jeg har blitt fortalt om 5-6 situasjoner siden sesongstart der vi helt klart burde hatt straffe, forteller Gunnarsson til Nettavisen.

- Har det kostet Vålerenga noen plasser på tabellen?

- Ja, selvfølgelig. Hadde vi for eksempel fått straffe i dag, ville vi minst fått et poeng og kanskje tre, sier islendingen, som ikke har noen formening om hvorfor Vålerenga ikke har fått noen straffer.

HTML EMBED

- Ikke snytt
Vålerenga-veteranen Freddy dos Santos sier han sto for langt unna til å se straffesituasjonen mot Odd. Han er uansett klar over Vålerengas mangel på straffer.

- Ja, jeg har lagt merke til det. Vi prøver å stå på beina i Vålerenga, smiler 34-åringen.

Han tror det er litt tilfeldig at det ikke har blitt blåst straffe til Vålerenga denne sesongen.

- Vi føler oss ikke snytt. Vi har ikke fått så mange straffer imot oss heller, uttaler dos Santos til Nettavisen.

Vålerengas neste sjanse til å få straffe, er på søndag klokken 20.00. Da spiller de borte mot erkerivalen Lillestrøm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.