Gå til sidens hovedinnhold

- Har mange gode år igjen

Espen Johnsen tror han blir landslagskeeper hvis han får tillit i klubblaget. Det blir nok ikke i Rosenborg.

Det er til Adresseavisen Rosenborg-keeperen kommer med uttalelsene. Johnsen returnerte til trønderklubben før årets sesong, etter å ha vært utlånt til Strømsgodset de to foregående sesongene.

Nå går kontrakten hans ut, og Johnsen tror ikke det blir noen forlengelse på Lerkendal. Likevel har Johnsen stor tro på egne ferdigheter og tror han fortsatt har en framtid på fotballbanen.

– Jeg er bare 29, og har mange gode keeperår foran meg. Det er ikke det at jeg er høy på pæra, men jeg har stor tro på egne ferdigheter, og vet jeg vil prestere bra hvis jeg får tillit. Det er bare å se på historien. Det pleier jeg å gjøre hvis jeg begynner å tvile, sier han til Adresseavisen.

Johnsen har så stor tro på seg selv at han mener at han med tillit i en klubb, vil kjempe seg inn på landslaget igjen. Keepertrener i Rosenborg Jørn Jamtfall er enig i at Johnsen holder landslagsnivå på sitt beste.

Og at Johnsen skal finne seg en klubb der han får tillit, selv i et tøft arbeidsmarked for fotballspillere, tviler han ikke selv på .

For som han sier:

- Gode spillere får alltid jobb.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger