RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KONTRAKTSLØS: Anthony Annan kan få fart på karrieren igjen i Sverige.
KONTRAKTSLØS: Anthony Annan kan få fart på karrieren igjen i Sverige. Foto: Javier Soriano (Afp / NTB scanpix)

- Hareide vil hente tidligere tippeligaprofil

Sist oppdatert:
Malmö er angivelig nær en avtale med ny midtbanespiller.

Svenske fotbollskanalen.se, fotballnettstedet til TV 4, melder at Malmö FF forhandler med den tidligere Stabæk-, Start-, og Rosenborg-spilleren Anthony Annan.

MFF-trener Åge Hareide forsøkte å hente ghaneseren til Skåne allerede i vinter, men 28-åringens daværende klubb, Schalke, sa nei.

Nå står Annan uten kontrakt, og ifølge nettsiden ghanasportonline.com kan midtbaneterrieren havne i Malmö i dette overgangsvinduet.

- Det er klart at han er en dyktig fotballspiller. Han har spilt over 60 landskamper for Ghana. Mer enn det sier jeg ikke, uttaler Malmös sportssjef Daniel Andersson til fotbollskanalen.se.

Annan spilte et godt VM-sluttspill for Ghana for fire år siden, etter flere gode sesonger i Norge. Det banet vei for et salg.

Den hardtspillende karen reiste ut av Norge, til Gelsenkirchen og selveste Schalke i Bundesliga.

Der lyktes han ikke like godt. Utlånsperioder til både Vitesse og Osasuna fulgte. På tre og et halvt år som Schalke-eid spiller fikk han bare 18 kamper for klubben.

En sistesesong preget av skader gjorde ham også uaktuell for VM-troppen til Ghana i Brasil i sommer.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere