RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET: Eden Hazard skal stå øverst på ønskelisten til Paris Saint-Germain denne sommeren.
ØNSKET: Eden Hazard skal stå øverst på ønskelisten til Paris Saint-Germain denne sommeren. Foto: Alastair Grant (Ap / NTB scanpix)

- Hazard topper ønskelisten

Sist oppdatert:
Paris Saint-Germain ønsker både Eden Hazard og David Luiz.

Tidligere denne måneden ble Paris Saint-Germain straffet av UEFA for brudd på Financial Fair Play-reglene.

Den franske klubben får ikke lov til å handle spillere for mer enn drøyt 490 millioner kroner.

Dette skremmer tydeligvis ikke den styrtrike klubben. Nå har de nemlig utpekt sommerens drømmeforsterkning, nemlig Chelseas Eden Hazard, ifølge L'Equipe.

Kjølig forhold
Belgieren, som har en fortid i den franske klubben Lille, har to sesonger i Chelsea bak seg, og han var en av Chelseas desidert beste spillere denne sesongen.

Forholdet mellom Hazard og Chelsea-manager Jose Mourinho skal være kjølig, etter at portugiseren kritiserte belgierens defensive arbeidsinnsats tidligere denne sesongen.

Hazard skal ha blitt irritert på den meriterte manageren, og det er ikke utenkelig at han vil la seg lokke vekk fra londonklubben og til de franske seriemesterne.

Flere spillere
Den franske hovedstadsklubben skal også ha et ønske om å inkludere David Luiz i avtalen, men det er mer tvilsomt om Chelsea vil la to av sine viktigste spillere gå for under 488 millioner kroner til sammen.

PSG skal også være ute etter å hente Dani Alves fra Barcelona, men skal disse overgangene la seg gjennomføre, er klubben nødt til å selge flere av sine spillere.

Spillere som Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore, Marco Verratti og Christophe Jallett skal være spillere klubben nå er villig til å lytte på bud på.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere