RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Heldige? Nei, det var vi ikke

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
Ole Gunnar Solskjær har annen definisjon på heldig.

STABÆK - MOLDE 1-1:

FORNEBU (Nettavisen): Et Molde med gull i sikte fikk det første målet i fredagens kamp mot Stabæk da Jo Inge Berget ga bortelaget ledelsen etter tjue minutter.

Det var imidlertid Stabæk som styrte showet i store deler av kampen mot serielederen. I de andre omgang var hjemmelaget best, spesielt etter at Kristoffer Paulsen Vatshaug ble utvist etter 74 minutter.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær vil likevel ikke være med på at Molde var heldige som ikke tapte.

- Heldige? Nei, det syns jeg ikke vi var. Hadde vi vært litt heldige, hadde vi ledet med to-tre mål til pause. Da hadde vi vært heldige, sier Solskjær til pressen etter kampen.

- Kan vinne resten
Med seier i fredagens kamp, hadde Molde hatt minst en hånd på ligagullet. Det ser imidlertid fortsatt lyst ut.

Moldenserne trenger nå fem poeng på de tre siste kampene, mot Strømsgodset (H), Sarpsborg 08 (H) og Sogndal (H) for å være sikret seriegull.

- Vi har tre kamper igjen, som alle er tøffe. Men vi kan vinne alle, sier Ole Gunnar Solskjær.

Treneren mener at det blir vanskelig for motstanderne i gullkampen å ta full pott i sine kamper, noe som er nødvendig for å kunne ta igjen Molde.

- De har tøffe kamper igjen de også. Vi får se hvor det ender til slutt. I dag er jeg fornøyd med tre poeng, sier Solskjær.

Ser ikke på tabellen
I Stabæk-leiren er man også fornøyd med kampen, men det er ikke resultatet som gleder bærumslaget mest.

- Jeg syns vi gjør en bra match. Spillerne viser en utrolig moral, teamspirit og legger ned en enorm arbeidsinnsats, sier Stabæk-trener Jörgen Lennartsson.

Stabæk ligger i ingenmannsland på tabellen, men svensken sier at Stabæk ikke fokuserer på det i sesonginnspurten.

- Det er viktig at det ikke bare er tabellen som er motivasjonsfaktor. Det er mange andre faktorer som er viktige. Vi setter oss delmål og spillerne responderer veldig bra på det, forteller Lennartsson til Nettavisen.

- Skuffet over at vi ikke vinner
Stabæks trener forteller at et delmål er å spille positiv fotball. Mot Molde klarte Stabæk det da de styrte kampen og spilte bortelaget lave.

- Vi går inn i kampen med stor tro, aggressivitet, høyt forsvarsspill og vi angriper med alle mann når vi kan. Dels fordi vi vil vinne kampen, og dels fordi vi vil gi publikum en positiv opplevelse, sier Jørgen Lennartsson.

Stabæks talentfulle høyreback, Vegar Eggen Hedenstad, mener Stabæk fulgte kampplanen.

- Vi gjør en bra kamp. Vi skal stå høyt og ta Molde på senga, og det klarer vi ofte. Jeg syns vi styrer kampen og vi burde vunnet, sier Hedenstad til Nettavisen.

- Vi er skuffet over at vi ikke vinner, men Molde er et godt fotballag. De er jo tross alt serieledere, sier høyrebacken med et smil om munnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere