RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

- Hele klubben kan ikke tilpasse seg én spiller

Sist oppdatert:
Martin Andresen slår tilbake mot Veigar Páll Gunnarssons klaging.

Det har foregått en heftig sommerrengjøring i Vålerenga, etter at første halvdel av sesongen kun ga 21 poeng. Irriterte supportere. Irriterte sponsorer. Trenertrøbbel. Marcus Pedersens fuktige forlystelser en sen lørdagskveld. Eller tidlig søndagsmorgen.

Etter kampen mot Stabæk søndag, sørget Veigar Páll Gunnarsson for enda en hybelkanin, da han delte sin frustrasjon over lite spilletid med offentligheten.

Martin Andresen måtte dermed finne fram støvsugeren nok en gang, og kalte islendingen inn til oppvaskmøte.

- Det er forskjellige roller i laget som skal fylles, og det er de som fyller rollene best som spiller. Det er dét som er rettferdig. Det spiller ingen rolle hva du heter, hva du har gjort før eller hvor mye du tjener, sa Andresen til Aftenposten etter møtet.

- Flere som ikke takler overgangen fra Stabæk
Gunnarsson kom til Vålerenga fra Stabæk forrige sesong - en overgang som krevde en oppvask i seg selv - etter å ha vært assistkonge i Tippeligaen flere sesonger.

For Oslo-klubben har det blitt fem kamper fra start. Kun én gang har han spilt fulltallige minutter. Tre ganger har han blitt byttet ut i pausen. Og scoringer? Null!

- Overgangen fra Stabæk til VIF er det flere som ikke har taklet. Hos oss er det stor konkurranse om plassene, og fra Stabæk er han kanskje ikke helt vant med at det stilles like tøffe krav som her. Hele klubben kan ikke tilpasse seg én spiller. Veigar må tilpasse seg nye omgivelse, sier Andresen.

- Tror det er best at jeg ikke sier noe
Gunnarsson har slitt med å komme i form, noe Vålerenga-treneren mener han selv må ta ansvar for.

- Det er sikkert noen justeringer også vi kan gjøre for å få mer ut av ham, men det er hovedsakelig spillerens ansvar å være i form. Det er begrenset hvor mye tid vi kan gi en spiller til å spille seg i form. Det er ikke slik at du får spille i 90 minutter uansett hvor dårlig du presterer.

Gunnarsson ville ikke selv kommentere hva han og Andresen snakket om på bøttekottet mandag.

- Jeg tror det er best at jeg ikke sier noe, hvis ikke blir det bare problemer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere