- Hele sesongen vil bli som dette

Foto: Matthew Peters / Getty / All Over Press

David Moyes advarer om flere skuffelser.

25.09.13 14:16

Manchester United-manager David Moyes slikker sårene. Han vil ha nye spillere og sier at veien framover kan bli vanskelig uten forsterkninger.

- Det vil komme flere slike dager som søndag, forbi vi er inne i en overgangsperiode. Vi har en jobb å gjøre med å få tak i spillere som kan gå rett inn på laget, sier Moyes til britiske aviser foran onsdagskveldens ligacupoppgjør mot Liverpool.

Søndag opplevde Moyes og hans United å tape 1-4 for byrival Manchester City. Ikke bare stygge sifre, men laget ble også til tider direkte utspilt av naboen i lyseblått. Det er slike tap som får United-fansen til, bokstavelig talt, å se rødt.

Lagets kanskje viktigste spiller forrige sesong, Robin van Persie, går for tiden skadd, og det er spillere av hans kaliber Moyes vil ha flere av.

- Vi trenger en eller to spillere som kan gå rett inn på laget, men før det skjer, tror jeg vi kan gå på flere blemmer. Kanskje hele sesongen blir slik, advarer Moyes.

Mange mener United var en av klubbene som gikk tapende ut da siste overgangsvindu ble stengt 2. september. Moyes fikk ikke de forsterkningene han ville ha på Old Trafford.

Neste overgangsvindu åpner 1. januar. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.