*Nettavisen* Sport.

- Hele situasjonen gir meg litt hodepine

Landslagssjef Joachim Löw er bekymret for manglende kampform hos flere sentrale spillere på det tyske landslaget foran fotball-VM.

Landslagssjef Joachim Löw er bekymret for manglende kampform hos flere sentrale spillere på det tyske landslaget foran fotball-VM. Foto: Jochen Luebke (AFP)

Landslagssjef Joachim Löw er bekymret for manglende kampform hos flere sentrale spillere på det tyske landslaget foran fotball-VM.

Skader og formsvikt har gitt Löw hodebry før han skal ta ut bruttotroppen torsdag. Tidligere har han sagt at han bare vil ha med spillere i form til Brasil.

– I øyeblikket har vi kun sju-åtte spillere som er i toppform. Hele situasjonen gir meg litt hodepine. Miroslav Klose, Sami Khedira, Mario Gómez, Ilkay Gündogan og Bastian Schweinsteiger er spillere som danner stammen i laget vårt, men de mangler kamprytme, sier Löw til magasinet Stern.

Khedira er nettopp tilbake fra en korsbåndsskade. Gündogan har ikke spilt siden august i fjor på grunn av ryggproblemer og må trolig bli hjemme under VM. Schweinsteiger har vært skadeplaget store deler av sesongen, mens Gómez har fått lite spilletid i Fiorentina.

Flere andre spillere har også slitt med skader eller sviktende form i siste del av sesongen.

Til tross for bekymringene, tror Löw at tyskerne kan hevde seg i VM.

– Vi har muligheten til å vinne pokalen, men det er andre lag som har like stor sjanse, sier landslagssjefen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.