RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MISFORNØYD: Espen Hoff vartet opp med et aldri så lite drømmemål, men var likevel langt fra fornøyd med at Start ga fra seg to poeng mot Brann.
MISFORNØYD: Espen Hoff vartet opp med et aldri så lite drømmemål, men var likevel langt fra fornøyd med at Start ga fra seg to poeng mot Brann. Foto: Tor Erik Schrøder (/ NTB scanpix)

- Helt fryktelig

Start var langt fra fornøyd etter uavgjort mot Brann.

START - BRANN 1-1:

Lite har stemt for Brann under deres nye trener, Rikard Norling.

Søndag kunne imidlertid svensken juble for et solid bortepoeng mot Start i Kristiansand.

Etter å ha kommet under etter en drøy halvtimes spill, var Brann heldige da Start-spiller Marcus Berger på noe klønete vis satte inn utligningen ti minutter før slutt, en scoring som til slutt altså holdt til uavgjort.

Det poenget var nok til å sende Brann opp fra bunnen av tabellen til kvalikplass med fem poeng, uten at det nødvendigvis er nok til å blidgjøre brannsupporterne.

- Det er veldig, veldig irriterende nå, og den andre omgangen var helt fryktelig. Vi blir for passive og feige etter scoringa, mister intensiteten og lar Brann komme inn i kampen igjen, oppsummerte en misfornøyd Espen Hoff etter kampslutt.

Det var gultrøyene som kom best i gang hjemme på Sør Arena og det var da også fortjent at Espen Hoff sendte hjemmelaget i ledelsen med en flott scoring.

Målet satte fart i Mons Ivar Mjeldes mannskap, og Brann kunne si seg fornøyd med å bare ligge under med ett mål til pause.

Rikard Norling hadde nok mye å ta tak i i pausepraten. Noe må spillerne ha oppfattet, for etter sidebyttet framsto gjestene flere hakk bedre. Eller var det Start-spillerne som ble for feige, slik Espen Hoff mener?

Brann kunne uansett juble for utligningen ti minutter før slutt da Marcus Berger ikke fikk stokket beina og på uheldigvis satte ballen i eget nett.

Flere mål ble det ikke, og dermed endte det med poengdeling i Kristiansand, et resultat Brann-spillerne er mest fornøyde med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere