*Nettavisen* Sport.

- Helt uten grunn av Erlandsen

Arne Erlandsen skal ha gått kraftig ut mot Lillestrøm-publikumet etter 1-1 mot Molde. - Et typisk Arne-oppstøt, svarer Kanari-fansen.

24.08.04 09:27

- Folk forventer at vi skal avgjøre kamper etter ti minutter. Det er helt håpløst når de begynner å pipe på Johan Petter Winsnes etter ti minutter. Det hjelper oss i hvert fall ikke, sier Erlandsen i tirsdagens utgave av VG.

- Kjenner oss ikke igjen
Kanari-fansen forstår ikke kritikken.

- Dette er helt uten grunn. Er han korrekt sitert, så er dette sterkt overdrevet. Et typisk Arne-oppstøt. Da det ikke går hans vei kommer det fort noen oppstøt, sier Kanari-fansens leder, Morten Veening, til TV 2 Nettavisen.

- Jeg kjenner meg heller ikke helt igjen i dette. Folk hadde store forventninger etter RBK-kampen som var en kjempekamp med kjempestemning. Det var ikke samme trøkk i går. Det kom nok noen mishagsytringer da det ikke gikk som forventet, men dette fra Arne er sutring fordi det ikke gikk som vi håpet, fortsetter han.

Venning tror imidlertid ikke at Lillestrøm-supporterne bryr seg altfor mye om utspillet, og heller ikke at det vil komme noen reaksjoner mot treneren etter kritikken. I stedet fokuserer de på resten av sesongen.

Håper på sølv
Til tross for poengtap mot Molde, tror nemlig Veening sterkt på medalje. Og kanskje også sølv.

- Alt annet enn medalje vil være en skuffelse. Vi har alt i egne hender, og skal møte både Vålerenga, Lyn og Brann i de siste kampene. Og ingen av de andre lagene har vist så stor styrke at vi bør tenke på noe annet enn medalje. Personlig mener jeg også at vi bør gå for sølv. Jeg tror ikke Tromsø vinner alle sine gjenstående kamper, og i hvert fall ikke uten Morten Gamst Pedersen, fortsetter Kanari-fans-lederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.