*Nettavisen* Sport.

- «Henke» til Villarreal

Ifølge The Sun kommer Henrik Larsson til å signere en toårskontrakt med spanske Villarreal i løpet av kort tid. Dermed kan Celtics banemenn i UEFA-cupen bli svenskens nye arbeidsgiver.

Larssons agent Rob Jansen var ifølge avisen i forhandlinger med Villarreal-direktør Juan Llaneza i Spania forrige uke, og Primera Division-laget hevdes å ha lagt frem et tilbud om 700.000 pund i årslønn.

Janson var også i samtaler vedrørende Chelseas Mari Melchiot, en annen av spillerne han reprenseter. Agenten sier samtalene med klubben gikk bra.

Eneste hinder for overgangen er at den spanske klubben gjerne vil vente og se om Larsson kommer seg uskadet gjennom neste måneds EM-sluttspill før kontrakten signeres.

- Opplysningene dere har stemmer. Jeg var i Spania forrige torsdag, og hadde der et møte med Mr. Llaneza som omhandlet Henrik Larsson.

- Hva vi snakket om er konfidensielt og jeg kan selvsagt ikke røpe noen detaljer, men jeg kan si så mye som at samtalene med Villarreal var svært positive, sier Llaneza til avisen.

I Villarreal vil Larsson utgjøre den ene halvdelen av spissparet. Den andre er Sonny Anderson.

Tidligere i vår slo Villarreal ut Celtic i UEFA-cupens kvartfinale, etter 1-1 på Celtic Park og 2-0-seier i returen i Spania. Celtics mål ble selvsagt satt inn av Henke Larsson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.