RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Henter spillere fra New York og Juventus

STYRKER STALLEN: David Nielsen får trolig flere spillere til rådighet.
STYRKER STALLEN: David Nielsen får trolig flere spillere til rådighet. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Strømsgodset styrker stallen.

Søndag vant Strømsgodset hjemme mot Sandnes og hang seg på Molde i gullkampen i Tippeligaen. Drammenserne ligger nå seks poeng bak.

Godset har imidlertid slitt med mye skader i vinter, samtidig som en rekke nysigneringer ikke har fått det helt til. Nettavisens fotballekspert Joacim Jonsson har derfor vært klar på at klubben må forsterke troppen i sommer.

Det ser det også ut til at Godset kommer til å gjøre.

Overfor TV 2 bekrefter nemlig daglig elder Erik Espeseth at Godset har sikret seg den amerikanske stopperen Jeb Brovsky fra New York City i USA.

New York City har et samarbeid med Godsets samarbeidsklubb Manchester City, og det er nok slik Jostein Flo og Godset har fått i stand avtalen.

Ifølge Espeseth kan Brovsky spille både stopper, back og midtbane. Han blir betegnet som en klassespiller og 25-åringen ble draftet til New York City i år.

Ifølge VG skal drammensklubben også være nær ved å sikre seg spissen Mbaye Diagne fra Juventus. Han har en tid vært utleid til Lierse i Belgia.

Godset har slitt med mye skader i år og folk som Jørgen Horn og Kim Andre Madsen har vært mye ute. Mounir Hamoud og Lars-Christopher Vilsvik har også hatt perioder ute for laget som gikk helt til topps i Tippeligaen i fjor.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere