*Nettavisen* Sport.

- Henter spillere fra New York og Juventus

STYRKER STALLEN: David Nielsen får trolig flere spillere til rådighet. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Strømsgodset styrker stallen.

Søndag vant Strømsgodset hjemme mot Sandnes og hang seg på Molde i gullkampen i Tippeligaen. Drammenserne ligger nå seks poeng bak.

Godset har imidlertid slitt med mye skader i vinter, samtidig som en rekke nysigneringer ikke har fått det helt til. Nettavisens fotballekspert Joacim Jonsson har derfor vært klar på at klubben må forsterke troppen i sommer.

Det ser det også ut til at Godset kommer til å gjøre.

Overfor TV 2 bekrefter nemlig daglig elder Erik Espeseth at Godset har sikret seg den amerikanske stopperen Jeb Brovsky fra New York City i USA.

New York City har et samarbeid med Godsets samarbeidsklubb Manchester City, og det er nok slik Jostein Flo og Godset har fått i stand avtalen.

Ifølge Espeseth kan Brovsky spille både stopper, back og midtbane. Han blir betegnet som en klassespiller og 25-åringen ble draftet til New York City i år.

Ifølge VG skal drammensklubben også være nær ved å sikre seg spissen Mbaye Diagne fra Juventus. Han har en tid vært utleid til Lierse i Belgia.

Godset har slitt med mye skader i år og folk som Jørgen Horn og Kim Andre Madsen har vært mye ute. Mounir Hamoud og Lars-Christopher Vilsvik har også hatt perioder ute for laget som gikk helt til topps i Tippeligaen i fjor.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag