RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Her er duoen David Moyes ønsker seg

Foto: Getty Images
Skal allerede ha vært i samtaler med Juventus om potensielle overganger.

Manchester United-manager David Moyes skal ha vært i samtaler med Juventus' «overgangsforhandler» fordi han ønsker å hente både Paul Pogba og Arturo Vidal fra Serie-A-klubben, skriver Daily Mail.

Moyes møtte Juventus-direktør Guiseppe Marotta etter søndagens Juve-kamp mot Cagliari og diskuterte muligheten for å hente enten én av de to spillerne, eller begge til Old Trafford.

Ifølge avisen skal United-manageren ha lagt fram sine ønsker for overgangsmarkedet, men skotten måtte raskt akseptere at det vil bli vanskelig å lokke Pogba tilbake til Manchester og at en overgang for Vidal ikke vil være aktuelt før til sommeren.

Pogba forlot Manchester United gratis for 18 måneder siden, og har senere blomstret i Italia. Zinedine Zidane har i ettertid uttalt at det var sir Alex Fergusons største tabbe å la Pogba forlate United.

Nå forsøker altså Moyes å hente ham tilbake til Old Trafford, men «de røde djevlene» må blant annet vente seg konkurranse fra storklubben Paris Saint-Germain. Ifølge Daily Mail skal prislappen ligge på 40 millioner pund, noe den franske storklubben skal være villig til å betale.

Daily Mail legger imidlertid til at Pogba ikke har helt utelukket en overgang tilbake til Manchester United, men at han ser ut til å foretrekke PSG. Samtidig har Juventus gitt utrykk for at de i utgangspunktet ikke ønsker å gi slipp på deres nye stjernespiller.

- Vi ønsker ikke å selge Pogba og så langt har vi stått i veien for potensielle kjøpere, sier Marotta, ifølge Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere