*Nettavisen* Sport.

- Her er folk kompetente

Foto: Getty Images / All Over Press

Andre Villas-Boas skryter av Spurs og langer ut mot Chelsea.

15.07.12 09:24

Den talentfulle portugisiske manageren fikk det ikke lett i sin tid på Londons vestkant, og møtte utfordringer fra både eier Roman Abramovitsj og flere av spillerne.

Etter vel halvspilt sesong hadde Abramovitsj fått nok, og sendte Villas-Boas ut portene på Stamford Bridge.

At portugiserens fotballhjerne fortsatt er ettertraktet ble likevel tydelig da Tottenham for et par uker siden ansatte 35-åringen.

Ingen syndebukker
Nå slår eks-Chelsea-manageren tilbake mot sin tidligere arbeidsgiver.

- Vi hadde et prosjekt på gang i Chelsea, men det var dessverre ikke samhandling mellom hva som ble sagt og hva som ble gjort, sier Villa-Boas til BBC.

Han skryter desto mer av sitt foreløpige inntrykk av Tottenham og dets styring, samtidig som han lar det skinne gjennom hva han synes om alt som skjedde i Chelsea.

- Daniel Levy (Spurs' styreformann) vet hva han holder på med. Han forstår fotball og har gitt meg forsikringer om at jeg skal få bygge det laget jeg vil, sier Villas-Boas.

- Strukturen i Tottenham er ekstremt god og det er kompetente folk i klubben. Det er ingen her som er ute etter å skape syndebukker, og alle jobber i samme retning, sier han videre.

- Stoler på van der Vaart
Det har lenge vært spekulasjoner rundt flere av Tottenhams stjernespillere, og det ser ut til at Luka Modric ikke blir å finne på White Hart Lane den kommende sesongen.

En som har bundet seg for framtiden er Gareth Bale, og Villas-Boas håper Rafael van der Vaart gjør det samme.

- For øyeblikket stoler jeg fullt og helt på at han blir. Han er i en helt annen situasjon en Luka, som har blitt jaktet av store klubber de siste årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.