RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Her er folk kompetente

Sist oppdatert:
Andre Villas-Boas skryter av Spurs og langer ut mot Chelsea.

Den talentfulle portugisiske manageren fikk det ikke lett i sin tid på Londons vestkant, og møtte utfordringer fra både eier Roman Abramovitsj og flere av spillerne.

Etter vel halvspilt sesong hadde Abramovitsj fått nok, og sendte Villas-Boas ut portene på Stamford Bridge.

At portugiserens fotballhjerne fortsatt er ettertraktet ble likevel tydelig da Tottenham for et par uker siden ansatte 35-åringen.

Ingen syndebukker
Nå slår eks-Chelsea-manageren tilbake mot sin tidligere arbeidsgiver.

- Vi hadde et prosjekt på gang i Chelsea, men det var dessverre ikke samhandling mellom hva som ble sagt og hva som ble gjort, sier Villa-Boas til BBC.

Han skryter desto mer av sitt foreløpige inntrykk av Tottenham og dets styring, samtidig som han lar det skinne gjennom hva han synes om alt som skjedde i Chelsea.

- Daniel Levy (Spurs' styreformann) vet hva han holder på med. Han forstår fotball og har gitt meg forsikringer om at jeg skal få bygge det laget jeg vil, sier Villas-Boas.

- Strukturen i Tottenham er ekstremt god og det er kompetente folk i klubben. Det er ingen her som er ute etter å skape syndebukker, og alle jobber i samme retning, sier han videre.

- Stoler på van der Vaart
Det har lenge vært spekulasjoner rundt flere av Tottenhams stjernespillere, og det ser ut til at Luka Modric ikke blir å finne på White Hart Lane den kommende sesongen.

En som har bundet seg for framtiden er Gareth Bale, og Villas-Boas håper Rafael van der Vaart gjør det samme.

- For øyeblikket stoler jeg fullt og helt på at han blir. Han er i en helt annen situasjon en Luka, som har blitt jaktet av store klubber de siste årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere