RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRØMMEMÅL: Brede Moe jubler for sin scoring.
DRØMMEMÅL: Brede Moe jubler for sin scoring. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)

- Herre min hatt! Det er et Maradona-mål!

Sist oppdatert:
Ekspertene jublet i kor for drømmemål.

BØDØ / GLIMT - STABÆK 1-1:

Møtet mellom Bodø/Glimt og Stabæk på Aspmyra søndag kveld kommer ført og fremst til å bli husket for én ting, Brede Moes drømmemål.

Det var etter 36 minutters spill at Bodø/Glimts forsvarsspiller tok ansvar. Moe raidet forbi én, to, tre, fire Stabæk-spillere, før han rundt 20 meter fra mål stoppet opp, skaffet seg oversikt og satte kula lekkert opp i krysset.

- Herre min hatt
Scoringen vakte begeistring i C More-studio.

- Herr min hatt, for et mål. Det er jo et Diego Maradona-mål av Moe, frydet programleder Jon Hartvig Børrestad seg i studio i pausen av oppgjøret.

Ekspert Steffen Iversen var enig.

- Det er et kanonmål. Han går hele veien fra egen banehalvdel, før han plasserer ballen elegant i mål som en toppscorer, sier Iversen.

Bengt Eriksen var også imponert.

- Det er vanlig at du blir litt for ivrig i slike situasjoner og bare brenner til, men han stopper opp og plasserer ballen vakkert i mål, oppsummerer han.

Staw-redning
Det var også vertene som hadde vært et par hakk bedre enn bæringene i løpet av de første 45 minuttene i Bodø, i en likevel jevnspilt affære.

I andre omgang skapte også de to lagene bra med sjanser. Stabæk fikk en glimrende mulighet til å utligne etter 70 minutter, ved Franck Boli, men Bodø-keeper Lasse Staw vartet opp med en herlig redning for vertene.

På overtid skulle det likevel lykkes for bæringene. Magne Hoseth var servitør og finske Ville Jalasto satte inn utligningen. Det ble 1-1 i Bodø.

Det betyr at Bodø/Glimt er oppe i 29 poeng etter 26 kamper og er fortsatt ikke helt trygg fra nedrykksstriden. Stabæk står med 34 poeng.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere