RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Herregud, er det mulig?

Sist oppdatert:
Espen Bugge Pettersen tabbet seg ut, men Daniel Chukwu Chima sørget for at det ikke ble avgjørende.

MOLDE - LILLESTRØM 3-2:

42 minutter var spilt i oppgjøret mellom Molde og Lillestrøm da gjestenes Palmi Rafn Palmason avsluttet mot mål etter litt klabb og babb i feltet.

Til alt overmål avsluttet islendingen med et brassespark, men fikk ikke all verdens klem på ballen. Molde-keeper Espen Bugge Pettersen var imidlertid i det gavmilde hjørnet.

Landslagskeeperen klarte ikke å holde den løse ballen og glapp den på klønete vis inn i målet. En skikkelig generaltabbe og kanarifuglene kunne juble i Molde.

- Er det mulig
På tribunen satt landslagsassistent Ola By Rise, og den tidligere målvakten fant fort fram en lapp og skrev ivrig etter at Bugge Pettersen hadde tabbet seg ut.

- Herregud, er det mulig Bugge? Jeg blir trist når jeg ser slike tabber, sa TV 2-ekspert Daniel Nannskog om keepertabben i pausen av kampen.

Heldigvis for keeperen ble ikke tabben i første omgang avgjørende. For selv om Lillestrøm økte til 1-2 i andre omgang, slo Molde nådeløst tilbake mot tampen og snudde kampen.

Innbytter Daniel Chukwu Chima ble den store helten og var involvert i både 2-2-målet til Mathias Moström, før han selv satte inn vinnermålet.

- Det har skjedd alt for mange ganger nå at vi ikke holdere helt ut. Irriterende! Vi var nære på i dag, sa Lillestrøm-kaptein Frode Kippe til TV 2 etter kampen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Angan fant nettet
Lillestrøm åpnet friskt på Aker stadion og etter 13 minutter var nettopp Palmason farlig frampå da Bugge Pettersen måtte gi en retur.

Fra femmetershjørnet gikk imidlertid skuddet til Lillestrøm-spilleren over målet. Det var Mathis Bolly som i forkant sendte i veien skuddet som Molde-keeperen måtte gi retur på.

For Molde var Magnus Wolff Eikrem sjef på midtbane og strødde om seg med gode pasninger. På topp var Davy Claude Angan som alltid aktiv og skapte farligheter med farten sin.

I det 28. minutt skulle det bli svært farlig. Emmanuel Ekpo spilte igjennom til ivorianeren, som fikk kjempet en fot på ballen og satte den flott forbi Sead Ramovic i LSK-buret.

Etter scoringen styrte Molde mye og skapte også et par gode sjanser, men Ramovic og Lillestrøm-forsvaret holdt unna. Så, rett før pause, skulle gjestene ha turen med seg.

Palmason kom altså på ballen inne i feltet og med et godt utført brassespark fikk han avsluttet. Treffet på ballen var ikke all verden, men Bugge Pettersen tabbet seg realt ut.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Byttet inn Chukwu Chima
De 8614 frammøtte i Molde fikk se Lillestrøm utligne rett før pause og et stykke ut i andre omgang skulle gjestene fra Romerike også ta ledelsen på «Røkkeløkka».

En corner fra Petter Vaagan Moen havnet på hodet til Frode Kippe. Stopperen vant luftkrigen i duell med passive Molde-spillere og stanget ballen forbi Bugge Pettersen.

Etter scoringen åpnet spillet seg veldig opp og begge lag skapte flere gode sjanser. Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær jaktet scoringer og satset offensivt.

Det så lenge ut til å ikke lykkes, men fem minutter før slutt dukket svenske Mathias Moström opp. Daniel Chukwu Chima spilte fram og Moström banket inn utligningen.

Og bare minutter senere var det den samme Chukwu Chima på farten igjen. Denne gangen avsluttet Molde-spilleren selv og plutselig var kampen snudd - igjen.

Flere mål ble det aldri, noe som betyr at Molde har kapret ni poeng på årets fem første kamper. Alle poengene har blitt hentet hjemme på Aker stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere