- Hiddink møtte Mourinho på et hotell. Der fikk han vite alt

HADDE MØTE: Guus Hiddink og José Mourinho møttes på et hotell og gikk gjennom Chelsea-stallen, skriver The Sun.

HADDE MØTE: Guus Hiddink og José Mourinho møttes på et hotell og gikk gjennom Chelsea-stallen, skriver The Sun. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Guus Hiddink (69) og José Mourinho (52) hadde nok mye å snakke om ...

21.12.15 12:55

Ifølge The Sun spiste de to managerne frokost sammen på Berkeley Hotel i London, et møte som skal ha vart i over en time.

Nederlandske Hiddink overtar som kjent Chelsea ut sesongen etter at Mourinho fikk sparken forrige uke.

Røpte alt

Avisen skriver at Mourinho skal ha fortalt sin arvtager alt han vet om Chelsea-spillerne, og Hiddink skal ha fått svar på de spørsmålene han hadde om jobben som nå venter ham.

Møtet blir beskrevet som svært oppsiktsvekkende av blant andre The Sun.

Lørdag ble det klart at Hiddink leder blåtrøyene ut sesongen, men kampen mot Sunderland på hjemmebane ble derimot ledet av Mourinhos assistent Steve Holland. Der ble det som kjent 3-1-seier.

Hiddink var til stede på Stamford Bridge, men bivånet oppgjøret fra VIP-tribunen sammen med Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Mourinho skal ifølge The Times være fast bestemt på å fortsette karrieren i England. Ifølge The Independent er portugiseren sikker på at Manchester United ønsker ham som Louis van Gaals erstatter, og er derfor klar til å overta hvis nederlenderen får sparken på Old Trafford.

Til United?

Van Gaal skal ifølge flere aviser ha to kamper på å redde jobben. Blir det tap mot enten Stoke på boxing day eller Chelsea to dager senere er nederlenderen historie på Old Trafford, skal vi tro rapportene. Dermed kan det snart være duket for et gjensyn med Mourinho som Premier League-manager.

Mourinho er ferdig i Chelsea for andre gang i sin managerkarriere, etter at han returnerte til klubben tilbake i 2013.

Under portugiserens ledelse vant Chelsea ligagullet i Premier League forrige sesong, men denne sesongen har det meste gått galt for storlaget, som ligger på en 15. plass i ligaen etter 17 kamper. De er kun tre poeng unna nedrykksplass i Premier League.

Dette er andre gangen portugiseren blir sparket i klubben. Forrige gang skjedde etter at Chelsea hadde spilt 1-1 hjemme mot Rosenborg i Champions League tilbake i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.