RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

- Høiland til Kaiserslautern

Sist oppdatert:
Flere tyske medier melder at landslagsforsvarer Jon Inge Høiland forlater Malmö for den tyske jumboklubben Kaiserslautern.

- Jeg vil ikke si noe før alt er klart, men kan bekrefte interessen fra Kaiserslautern. Bundesliga er en bra liga og vil eventuelt være en kjempeutfordring, sier Høiland til NTB.

TV 2 Nettavisen fikk høre om overgangen 22. desember, og ringte Høiland, som avkreftet at han var på vei til den tyske klubben.

- Det stemmer ikke, svarte han på spørsmål om han var i ferd med å signere for Kaiserslautern.

Men etter det TV 2 Nettavisen erfarer ble overgangsarbeidet satt i gang i midten av desember. Kaiserslautern har den siste tiden vært svært ivrig etter å forsterke forsvaret, og den norske høyrebacken skal ha vært et hett navnt i Bundesliga i lang tid på grunn av sin kontinentale spillestil. I sommer hadde Borussia Mönchengladbach Høiland på blokka, og TV 2 Nettavisen er kjent med at også andre tyske klubber skal ha forhørt seg om nordmannen de siste ukene.

- Ting kan være klart litt ut i januar, men først skal jeg feire nyttår, sier Høiland nå til NTB.

Kaiserslautern ligger på sisteplass i den tyske serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere