RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hinsides idioti av Crouch

Sist oppdatert:
Ekspertene slakter Peter Crouch. Se video av utvisningen og målene her!

REAL MADRID - TOTTENHAM 4-0: Det tok ikke mer enn et kvarters tid før Peter Crouch pådro seg sitt andre gule kort for kvelden. Da ledet allerede Real Madrid 1-0 mot Tottenham på Estadio Santiago Bernabeu.

Utvisningen ødela Tottenhams sjanse til å avansere til semifinale i Champions League for første gang i klubbens historie.

Og den var totalt unødvendig.

(Se video av utvisningen og målene i videovinduet øverst i saken)

- Tåpelig
Crouch gikk inn med knottene først mot Marcelo idet brasilianeren var på vei med ballen mot eget mål. Altså i en helt ufarlig posisjon.

- Hinsides idioti, konstaterte Jamie Redknapp, som både er Sky Sports ekspert og sønn av Tottenhams manager Harry Redknapp.

Viasats ekspert Rune Bratseth er enig med Redknapp.

- Det var klønete. Det er tåpelig å gå inn i en sånn takling når du er så treg og har gult kort fra før, sier Bratseth til Nettavisen.

- Det var to klare gule kort, ingen tvil om det, så Crouch har ingenting å klage på, legger han til.

Likevel skuffet
- Hvor avgjørende var det for kampen?

- Det er selvfølgelig vanskelig å si, men jeg er uansett skuffet over måten Tottenham forsvarer seg på med ti mann. Forsvarsmessig skal det være mulig å forsvare seg nesten like bra med én mann mindre. Men det er jo ikke det gode forsvarsspillet som har kjennetegnet Tottenham tidligere i turneringen heller, og da holder det kanskje ikke til mer enn en kvartfinale i Champions League, sier Bratseth.

Tottenham er nå det eneste laget i denne sesongens utgave av Champions League som har fått tre spillere utvist. I september ble Rafael van der Vaart utvist i 4-1-seieren mot Twente, mens Heurelho Gomes fikk rødt kort etter bare åtte minutter mot Inter i oktober - en kamp hvor Gareth Bale scoret hat trick for Spurs, men som Inter vant 4-3.

- Dette er ikke over
Og tirsdag var det altså Peter Crouch sin tur. Først satte han inn en grisetakling på Sergio Ramos i kampens niende minutt, før han altså gikk hodeløst inn mot Marcelo i det 15. minutt.

Dermed fikk Real Madrid det overraskende lett.

Real Madrids trener José Mourinho uttalte etterpå at denne kvartfinaleduellen ville vært over mot alle andre enn engelske lag.

- Dette er ikke over, sa Mourinho. Han er nok ganske alene om å mene det.

Onsdag spilles de to andre kvartfinalene i Champions League.

Viasat Fotball sender oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere