- Høgmo bør vurdere Jone

BEST PÅ DAGEN: Jone Samuelsen og Odd sendte Molde og nysigneringen Mohamed Elyounoussi hjem uten poeng fra Skagerak Arena.

BEST PÅ DAGEN: Jone Samuelsen og Odd sendte Molde og nysigneringen Mohamed Elyounoussi hjem uten poeng fra Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Treneren hyller matchvinneren mot Molde.

05.04.14 22:58

ODD - MOLDE 2-1:

Jone Samuelsen er blitt kalt Tippeligaens mest undervurderte spiller. Lørdag ordnet han det avgjørende målet da Odd vendte 0-1 til 2-1 på få minutter mot Molde.

- Nå er han så god, og har fått trent så godt en helt vinter. Jeg mener Høgmo bør vurdere Jone nå, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More.

Sekv tonet Samuelsen ned egne sjanser til å bli en del av Per-Mathias Høgmos norske landslagstropp med det første.

- Det er så typisk for en spiller som meg som nesten aldri scorer mål. Når jeg endelig gjør det, så blir det snakk om landslaget med én gang, gliste midtbanespilleren.

Mistet grepet
Etter 45 minutter med underholdende fotball i Skien så Molde ut til å fortsette den gode trenden fra årets første tippeligakamp.

Tor Ole Skulleruds mannskap var riktignok heldige som unngikk baklengsmål ved et par anledninger i første omgang, men det var heller ikke ufortjent at Daniel Berg Hestad styrte inn det første målet med en god heading.

Molde-veteranen slet med en vond legg og ble erstattet av nesten like rutinerte Magnes Hoseth på bortelagets midtbane.

Det hindret ikke Odd i å fortsette å skape sjanser. Både Elbasan Rashani og Frode Johnsen var nære ved å styre inn et mål for telemarkingene før pause.

Fem minutter etter sidebyttet skulle en god Rashani likevel få utbytte for innsatsen.

Angriperen satset inn mot den bakre stolpen etter et innlegg fra Lars Kristian Eriksen. Denne gangen gjorde 20-åringen ingen feil. Ballen ble ekspedert videre i mål via Molde-målvakt Ørjan Nyland.

Nesten identisk
Og bare tre minutter etter var Molde i trøbbel på nytt.

Igjen lyktes vertene med å komme til innlegg, og igjen resulterte det i mål. Jone Samuelsen var denne gangen på rett plass, og sørget for et mål som lignet mye på den første fulltrefferen.

Molde klarte ikke å ta tilbake noe initiativ i oppgjøret. Tre poeng til Odd var totalt sett fortjent da kampen ble blåst av.

- Det er ufattelig at vi klarer å starte sånn, og få to drittmål imot med én gang. Men jeg synes at vi klarte å heve oss igjen, og mener vi hadde fortjent en utligning, sa Molde-stopper Even Hovland til C More rett etter kampslutt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.