*Nettavisen* Sport.

- Holdninger jeg ikke kunne stå inne for

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Knut Tørum kritiserer Start-spillernes holdninger.

25.06.11 15:26

Onsdag sa Knut Tørum opp jobben som Start-trener bare timer før cupoppgjøret mot Strømsgodset, som Start for øvrig vant 1-0.

Tre dager senere kommer treneren med krass kritikk av holdningene til Start-spillerne.

- Jeg var kommet til et punkt hvor jeg var klar til å ta et oppgjør med enkeltspillere og kulturen i Start. Det var noen innslag av holdninger og atferd i gruppen som jeg ikke var komfortabel med, som jeg ikke kunne stå inne for, sier Tørum i et intervju med Fædrelandsvennen på lørdag.

Tørum forklarer at han langt fra var sikker på hvilke konsekvenser et slikt oppgjør ville få.

- Jeg var veldig usikker på hva som hadde kommet ut av et slikt oppgjør, jeg fryktet at alle parter hadde tapt på dette, sier Tørum, og forklarer videre:

- Det er klart vi hadde merket det godt hvis det hadde blitt noen endringer i spillergruppa. Det hadde kanskje buttet imot innledningsvis, men jeg er sikker på at vi hadde klart å unngå nedrykk.

Tørums oppsigelse kom etter at Start bare hadde tatt én seier på de siste åtte kampene.

Treneren var uansett på vei bort fra klubben, etter at Start valgte å ikke tilby Knut Tørum en forlengelse av kontrakten som ville gå ut etter inneværende sesong.

Tidligere assistenttrener Frode Fredriksen er mannen som leder sørlendingene videre fram til en ny hovedtrener er på plass.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag