*Nettavisen* Sport.

- Holdt på å slå i hjel Riise

Foto: (c) copyright Sakaryaspor/TV 2 Sporten

Aftenpostens sportssjef Bertil Valderhaug går hardt ut mot John Carew i en kommentar i dagens avis.

03.03.05 17:06

Bakgrunnen for kommentaren er den famøse snyteepisoden i Tyrkia der Carew blir anklaget for å ha blåst snørr i ansiktet til motspilleren Aytar Ac.

«Det som Carew gjorde i søndagens kamp mot Sakaryspor var verre. Mye verre». (Enn det Francesco Totti gjorde i EM i sommer, red.anm).

- På hvilket grunnlag kan du hevde det?

- I Tottis tilfelle var det snakk om en et lite spytt fra kjeften. Carew blåste ut all snørra, sier Valderhaug til TV 2 Nettavisen.

Om situasjonen i spillerbussen der John Carew slo til John Arne Riise i forbindelse med «Slagene i Drammen», skriver sportssjefen:

«Carew holdt på å slå i hjel John Arne Riise».

Han har følgende begrunnelse for uttalelsen:

- Jeg var ikke i bussen selv. Men jeg har lest boka til Henning Berg og snakket med flere som var der. Hadde det ikke vært for at noen hadde kommet imellom de to, hadde ikke Carew sluttet å slå, hevder Valderhaug.

I kommentaren skriver sportssjefen også at John Carew og agenten Per A. Flod «omtrent må være de eneste i verden som mener at Carews utblåsning var utilsiktet».

- Tror du ikke dette kan oppfattes som forhåndsdømming?

- Har du sett TV-bildene? Jeg har snakket med 20 stykker; venner, familie og kolleger. Alle mener at det var med vilje. Alle utenom Carew og Flod, gjentar Valderhaug.

Carew har selv hevdet at stillbildet som verserer i ulike medier er manipulert.

Carews agent, advokat Per A. Flod, ville ikke kommentere saken da vi snakket med ham i ettermiddag. TV 2 Nettavisen har heller ikke lykkes i å få en kommentar fra hovedpersonen selv, John Carew.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.