RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Radburn / Pa Photos

- Holt vil bort fra Norwich

Sist oppdatert:
Spissen skal ha bedt om å bli solgt.

31 år gamle Grant Holt har hatt en kanonsesong for Norwich i Premier League. Veteranen dunket inn 15 mål på 35 kamper for det nyopprykkede laget.

Spissen var også aktuell for en plass i Englands EM-tropp, men havnet litt for langt bak i køen. Folk som Andy Carroll, Danny Welbeck, Jermain Defoe og Wayne Rooney ble foretrukket.

Fredag melder flere engelske medier at Holt nå skal være på vei bort fra Norwich. Ifølge Sky Sports skal 31-åringen ha lagt inn et offisielt ønske om en overgang.

Dette ønsket skal angivelig ha blitt avvist av Norwich, men skulle et bra bud komme på spissen, vil nok klubben likevel vurdere et salg.

Holt ble hentet til Norwich fra Shrewsbury tilbake i 2009 og har scoret jevnt og trutt siden han kom til Carrow Road. Totalt har det blitt 70 fulltreffere på 129 kamper for spissen.

31-åringen har vært en viktig del av Paul Lamberts lag, som gikk fra League One til Premier League på få sesonger. I sin første sesong scoret Holt 30 ligamål.

Også manager Lambert har blitt koblet bort fra Norwich de siste ukene, og skotten har blitt nevnt i forbindelse med de ledige jobbene i både Liverpool og Aston Villa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere