RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Teigen, Trond Reidar (Scanpix)

- Horn ble felt av taxikrangel

Sist oppdatert:
Klammeri med en taxisjåfør var foranledningen til at Jørgen Horn havnet på glattcelle.

Jørgen Horn er ferdig i Viking. Mandag sa han selv opp jobben – etter at han kvelden i forveien for andre gang i år havnet på glattcelle etter en fuktig bytur.

Ifølge Stavanger Aftenblad var det etter klammeri med en taxisjåfør han ble tauet inn av politiet. Viking-spilleren skal ha satt seg inn i en taxi for å komme seg hjem, men var angivelig så beruset at han ikke klarte å gjøre rede for seg.

Les også: Ferdig i Viking I - Utilgivelig å gjøre noe slikt ti ganger

- Jeg beklager overfor alle i Viking og Stavanger, og er lei meg for at jeg har misbrukt de sjanser som klubben har gitt meg, sa Horn mandag.

Trener Åge Hareide tok det også tungt.

- Jeg fikk sjokk. Jørgen Horn har sviktet klubben, spillerne og alle som er interesserte og glade i Viking. Det er ganske mange. Det er mangel på respekt, sa han til Aftenbladet.no.

Spilt sju kamper fra start
Horn har spilt sju kamper fra start og én som innbytter for Stavanger-laget så langt denne sesongen. Han spilte også samtlige 90 minutter av søndagens 1-3-tap mot Aalesund, og det var i etterkant av tapet at den aktuelle episoden skal ha skjedd.

Sportsdirektør Egil Østenstad ønsker ikke å kommentere saken utover det Horn selv har sagt i pressemeldingen.

På spørsmål fra Rogalands Avis om hvorvidt spilleren uansett ville fått sparken av klubben som en følge av hendelsen, svarte den tidligere landslagsspissen følgende:

- Det er et hypotetisk spørsmål, og ikke noe jeg ønsker å spekulere i. Ingen kommentar, sier Østenstad.

Jørgen Horn startet fotballkarrieren i Kjelsås i 2005, før turen gikk videre til Vålerenga året etter. Han har også vært på lån i Moss før han signerte for Viking i 2008. Nå står han altså uten klubb.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere