RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Horn på vei til svensk toppklubb


PÅ VEI BORT: Jørgen Horn skal være på vei til svensk fotball.
PÅ VEI BORT: Jørgen Horn skal være på vei til svensk fotball. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Svensk avis hevder stopperen er på legesjekk.

Strømsgodset-spilleren Jørgen Horn skal være nær en overgang til den svenske klubben Elfsborg. Det opplyser Expressen torsdag ettermiddag.

Horn skal ifølge avisen være på legesjekk der torsdag.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo sier til Nettavisen at han ikke ønsker å kommentere dette, men opplyser at avtalen ikke er i boks.

- Jeg skal kommentere mer når alt er klart. Fram til det skjer, så ønsker jeg ikke å si noe, sier Flo på telefon til Nettavisen torsdag.

- Horn er med andre ord ikke klar for Elfsborg?

- Nei, det er han ikke, svarer Flo kort.

Expressen skriver at det har vært tøffe forhandlinger mellom den svenske klubben og Strømsgodset for å få overgangen i land.

Ifølge Drammens Tidene får Godset et sted mellom tre og fire millioner for 28-åringen.

Det er C More som først meldte at Elfsborg skal ha vist interesse for midtstopperen nå i vinter og nå ser det ut til å bli realitet.

28-åringen står bokført med rundt 120 kamper i Tippeligaen og har vært i klubber som Vålerenga, Viking, Fredrikstad og Godset.

Horn har vært innom det norske A-landslaget og har også flere kamper på aldersbestemt nivå. Han debuterte på A-landslaget i januar 2013.

Meldingen om at Horn skal være klar for Elfsborg kommer rett i etterkant av at tidligere Vålerenga-spiller Niklas Gunnarsson ikke fikk fortsette i klubben. Anders Svensson, Anton Lans og Andreas Klarström er andre spillere som har forlatt Elfsborg etter forrige sesong i Sverige.

Elfsborg ble nummer fire i Allsvenskan sist sesong.

Horn skrev under på en ny kontrakt med Strømsgodset så sent som i januar 2015. Den strakk seg opprinnelig ut 2017-sesongen.

Tidligere torsdsag ble det også klart at profilen Gustav Wikheim er solgt fra Strømsgodset til den belgiske storklubben Gent.

Dermed opplever trolig drammensklubben å miste to av sine mest profilerte spillere i løpet av kort tid.

I tillegg kobles Iver Fossum stadig med tyske Hannover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere