Gå til sidens hovedinnhold

- Hovland i møte med Solskjærs Molde

Stopperesset bestemmer seg trolig i neste uke.

Torsdag meldte TV 2 at Sogndal var i diskusjoner med både Molde og russiske Anzji om en overgang for stopperesset Even Hovland.

Ifølge kanalen skal Hovland ha blitt tilbudt 25 millioner kroner over tre år i lønn for å velge den styrtrike russiske klubben.

- Ikke konkret
Anzji satser beinhardt om dagen og har blant annet kjente stjerner som Samuel Eto'o og veteranen Roberto Carlos i stallen.

- Jeg har ikke fått noe konkret tilbud/tilbudet derfra, men jeg tror uansett ikke lønnen er så god som det TV 2 skisserer, sier Hovland ifølge Firda.

Firda melder også at Sogndal-stopperen nå skal i møte med Molde. Det samme melder også Sogn Avis torsdag kveld.

Sogn Avis skriver at Sogndal har akseptert et bud som totalt lyder på åtte millioner kroner for spilleren. 22-åringen vil trolig få et kontrakttilbud i løpet av fredagen.

- Se hva som skjer
Lokalavisen erfarer at Hovland vil skrive under for en ny klubb tidlig i neste uke, før han reiser til Thailand med landslaget for å spille Kings Cup.

- Jeg skal møte klubben i morgen og se på forholdene, så får vi se hva som skjer videre, sier Hovland til Sogn Avis.

Russiske Anzji skal angivelig også ha kommet med et høyere bud på 22-åringen, rundt 15 millioner kroner, men Hovland har gjort det klart at han ikke vil la pengene bestemme.

- Det økonomiske kommer i andre rekke. Jeg er ikke garantert spilletid, men jeg vil gå der sjansene for spilletid og utvikling er best, sa Hovland til Sogn Avis onsdag.

Hovland har lenge blitt ansett som et stort talent og imponerte i Tippeligaen sist sesong. Interessen rundt spilleren har den siste tiden vært stor.

22-åringen ble også tatt ut i landslagstroppen mot slutten av 2011.

.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett