*Nettavisen* Sport.

- Høyere tempo i Norge

Foto: Sara Johannessen (Scanpix)

Fredrik Strømstad mener det går raskere i Tippeligaen enn i Frankrike.

13.09.10 13:43

LILLESTRØM – START 3-2:

ÅRÅSEN (Nettavisen): Etter to skadeplagede år i Le Mans var Fredrik Strømstad tilbake i Tippeligaen for sin gamle klubb Start søndag. Førsteinntrykket var at dette lovet godt – Strømstad fikk en assist med corneren som førte til 0-1, og hang godt med før han ble byttet ut etter 63 minutter.

- Det var i perioder en bra kamp for meg, men det er vanskelig å si så tett etter en kamp. Det var gøy, absolutt, sier Strømstad til Nettavisen.

- Start blant de bedre
Forskjellene mellom norsk og fransk fotball oppsummerer han enkelt:

- Her er det mer fysisk og høyere tempo. I Frankrike er de flere gode tekniske spillere og flere gode offensive spillere. Men jeg mener Start er blant de bedre norske lagene på disse områdene, sier han.

Strømstad mener Start skulle ha fått noe ut av en kamp der de hadde et spillemessig overtak.

- Gøy å se Fredrik
- Vi burde i hvert fall hatt med oss ett poeng, kanskje vi burde vunnet. Vi er uheldige med et par situasjoner mot oss, men vi har god kontroll og spiller i perioder veldig bra, mener midtbanespilleren.

Knut Tørum er uansett glad for å ha Strømstad tilbake, foreløpig på lån.

- Det var gøy å se Fredrik i dag. Han gjør en god kamp, og holder så lenge som jeg trodde. Vi skal ta det forsiktig, så får vi glede av ham hele høsten, sier Tørum til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Her kan du spille på langoddsen direkte:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.