RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

- Huseklepp enig med Portsmouth

Sist oppdatert:
Skal være enig med engelskmennene om en treårskontrakt.

Det melder TV 2 Sporten tirsdag kveld.

TV-kanalen skriver på sine nettsider at Huseklepp allerede har forhandlet ferdig en treårskontrakt med den engelske klubben, som spiller i landets nest øverste divisjon Championship.

Huseklepps klubb Bari skal være på balløya tirsdag for å sluttføre overgangen, og en avtale ventes å offentliggjøres de nærmeste dagene.

Landslagsspilleren har en klausul i Bari-kontrakten som priser ham til 13 millioner kroner pluss det han har mottatt i lønn i Italia, noe som tilsvarer totalt 17 millioner kroner.

Det har lenge vært økonomiske problemer i den italienske klubben, noe som har ført til at nordmannen ikke har mottatt lønn den siste tiden, og Brann har ennå ikke mottatt det de har rett på etter salget av Huseklepp.

TV 2 melder at Huseklepp nå kan vente seg en lønnsøkning i England, og Portsmouth går lysere tider i møte med den nye, og styrtrike, eieren Vladimir Antonov, som er russisk milliardær.

Huseklepp får nå trolig en årslønn i underkant av 10 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere