*Nettavisen* Sport.

- Huseklepp får dra

Foto: Afp/Scanpix

Storklubb skal være interessert, bekrefter Bari.

29.04.11 22:20

Erik Huseklepp gikk fra Brann til italienske Bari så sent som i januar, men etter at klubben rykket ned fra Serie A i vår, har bergenserens framtid vært usikker.

Nå ser det ut til at proffeventyret i støvellandet allerede går mot slutten for landslagsspilleren.

Ifølge TV 2 Sporten så skal Bari, som sliter voldsomt økonomisk, være villig til å hjelpe nordmannen med å finne en ny arbeidsgiver og det skal allerede være klubber på banen.

- Et russisk, et tysk og et skotsk lag er interessert i ham. Det er Celtic som er interessert. Jeg tror også det er interesse i Italia, sier sportsdirektør Guido Angelozzi til TV 2.

Den skotske storklubben var også interessert i å hente Huseklepp før han endte opp i italiensk fotball, men den gang var ikke budet fra Celtic bra nok.

- Vi ønsker å beholde ham her, men han fortjener ikke å spille i Serie B. Så vi prøver å hjelpe ham slik at han får spille i Serie A eller i utlandet, sier sportsdirektøren.

Angelozzi lover også at Brann skal få de pengene det har krav på, som en følge av salget i januar.

Den norske klubben har enn så lenge ikke mottatt det første avdraget på rundt fem millioner kroner fra italienerne. De resterende ni millionene skal utbetales i august og på nyåret.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.