*Nettavisen* Sport.

- Huseklepp må starte på benken

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Men foreløpig blir ikke Brann og Celtic enige.

Daily Record-journalisten Chris Roberts har fulgt Celtic i en årrekke.

Han føler seg sikker på Erik Huseklepp kommer til å bli en Celtic-stjerne hvis overgangen fra Brann går i orden.

Én spiss
Nordmannen må imidlertid finne seg i å starte på benken, tror Roberts. Rett og slett fordi klubben har hatt suksess med Georgios Samaras som enslig spiss den siste tiden.

- De spilte med to spisser før, men så ble Gary Hooper skadet. Etterpå har Samaras blitt brukt alene, og siden han scoret begge målene mot Rangers nylig så er han sikker på laget. Jeg tror Huseklepp kommer til å starte på benken, akkurat som Thomas Rogne måtte det i starten, sier Roberts.

- Rogne viste imidlertid at han takler atmosfæren og alt rundt Celtic som klubb, og har blitt en stjerne på grunn av det.

Daily Record-journalisten er imidlertid sikker på én ting - at manager Neil Lennon håper - og tror - at Huseklepp kan bli Celtics Robbie Keane denne sesongen. Keane scoret nemlig 12 mål på 16 kamper da han var leid ut fra Tottenham til Celtic fra februar til mai i fjor.

- Etter det har Lennon lett etter noen som kan score mål og som vil koste lite. Huseklepp passer perfekt i den kategorien, sier Roberts.

Selv om det er vanskelig å se akkurat nå.

Brann ønsker nemlig om lag 20 millioner kroner for å selge A-landslagsspilleren sin. Det er mer enn hva skottene er villig til å betale. I alle fall foreløpig. Brann-spilleren er imidlertid så desperat etter å komme seg til Skottland at han sier fra seg rettighetene til en lojalitetsbonus på nærmere to millioner kroner, hvis alt går i orden.

Seriegull betyr alt
Blir Huseklepp Celtic-spiller er det bare én ting som betyr noe - seriegull. Rangers har nemlig vunnet serien i Skottland de siste to årene, men nå kan Celtic ta tilbake hegemoniet. De leder serien med fem poeng på Rangers, men det er ett lite problem. Rangers har nemlig tre kamper til gode på Celtic, og kan altså ta tilbake serieledelsen med to seirer på de tre kampene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.