RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas/Scanpix

- Huseklepp på Premier League-nivå

Sist oppdatert:
Erik Huseklepp hylles av lagkompisene etter en ny kanonkamp for Norge.

IRLAND-NORGE 1-2:

AVIVA STADIUM (Nettavisen): Som mot Frankrike var Erik Huseklepp god da han spilte på flanken i førsteomgangen. Som mot Frankrike var han strålende da han ble flyttet opp som spiss etter hvilen:

Han nøyde seg med ett mot Irland, kunne hatt flere, men sto sammen med Morten Gamst Pedersen som Norges to giganter etter en ellers nokså middels landslagsprestasjon: Solid, ikke for mange sjanser imot («men jeg tror irene fikk fem eller seks sjanser, og det synes jeg er for mye» – Drillo), og med et særdeles godt kontringsspill i andreomgangen.

Den største utfordring for de irske stopperne ble en 26 år gammel Brann-spiss, som var så bevegelig at irene ble rent svimle. Og selv om han er aldri så lei det selv, prestasjonen mot Irland vil garantert føre til nye overgangsspekulasjoner.

Les også: Drillos nærmer seg topp 10

Huseklepp på Premier League-nivå
Denne gangen bør det også kulminere med en solid kontrakt lenger sør i Europa, skal vi tro de største landslagsprofilene.

- Erik Huseklepp er vel så vanskelig å spille mot som mange (spisser) i Premier League, sier Brede Hangeland til Nettavisen.

- At han kunne spilt i en større liga enn Tippeligaen er det ingen tvil om.

John Arne Riise er helt enig.

- Han er mer en god nok for en større liga, forsikrer John Arne Riise.

- Fortsetter han å prestere på internasjonalt nivå, og det har han gjort nå, så vil han komme seg ut, lover Roma-spilleren.

Håper på Huseklepp-overgang
Det tror også Blackburns Morten Gamst Pedersen, som mener det er flere fordeler for Huseklepp-interessentene.

- Det er jo ikke bare det at han kan spille spiss, han kan også brukes på begge flankene, og det gjør ham mer interessant.

- Jeg håper bare han får komme seg ut snart, i dag hadde han nok en god landskamp.

Scoring og alle godordene til tross, Huseklepp tar oppstyret med stoisk ro.

- Det var morsomt i dag, og jeg synes det gikk bra på flanken i førsteomgangen, men at jeg kom enda mer med da jeg ble flyttet opp i andreomgangen - akkurat slik det var mot Frankrike.

- Men jeg har ingen problemer med å spille på flanken, jeg er fornøyd så lenge jeg får spille. Når det gjelder nye rykter, så har jeg sluttet å bry meg om dem, sier formspilleren, og drar lettere oppgitt på smilebåndet.

Januarvinduet vil vise seg om det bare blir rykter å forholde seg til.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere