RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Hva skal United med Fellaini?

Sist oppdatert:
Tidligere Manchester United-spiller er skeptisk.

Marouane Fellaini ble David Moyes' første kjøp da den ferske Manchester United-manageren hentet sin tidligere Everton-elev for 28 millioner pund.

Belgieren fikk en brukbar start på sin United-karriere og viste prov på sine kvaliteter da han kom inn den siste halvtimen mot Crystal Palace lørdag.

På tribunen satt hundretalls United-supportere med svart afroparykk for å hylle belgieren, men det er ikke alle som er overbevist om at Fellaini er rett mann for Manchester United.

Tidligere Tottenham- og Manchester United-profil Teddy Sherringham er nemlig skeptisk.

- Av Fellaini og Özil, er Özil mannen du virkelig vil ha som playmaker. Jeg synes Fellaini er for lik Michael Carrick, men jeg elsker Carrick som spiller. Han får ting til å skje, sier Sheringham ifølge The Telegraph.

Det Sheringham mener er for stor likhet mellom Fellaini og Carrick, får ham også til å lure på hva David Moyes egentlig skal med ham.

- Det får det til å tenke «hvor skal Fellaini spille?». Hvis du bruker 28 millioner på noen, venter du at de skal spille også.

Champions League-helten fra 1999 misunner ikke David Moyes, som tok over sjefsstolen fra legenden Alex Ferguson.

- Jeg mener David Moyes har en tøff jobb. Å gå inn der og håndtere toppspillere er tøft. Vi vet ikke hvor bra han gjør det før det har gått et par kamper uten seier og presset kommer. Det er da man må vise hva man er laget av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere