RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvilket bortekompleks?

Foto: Anette Karlsen (Scanpix)
Rune Skarsfjord mener Brann har fått lite igjen for sine gode bortekamper.

VÅLERENGA-BRANN 1-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Bortetabellen er ikke lystig lesning for de som har hjertet i Brann denne sesongen.

Seks tap på sju forsøk var fasiten før kveldens kamp mot Vålerenga.

Resultater som lyver
Men etter å ha gjennomført en god første omgang og en solid andre halvdel av den andre omgangen, mente Brann-trener Rune Skarsfjord at Brann nok en gang var uheldige på fremmed gress.

- Igjen viser vi oss fram fra en veldig god side på bortebane, og jeg kan ikke annet enn å være fornøyd med hva gutta gjorde i dag. Jeg synes vi fortjente å vinne, sier Skarsfjord.

Han mener at resultatene på bortebane lyver.

- Vi har hatt gode bortekamper og har i flere kamper rett og slett vært uheldig. Så når du sier at vi har et bortekompleks, vet jeg ikke om jeg kan si meg helt enig i det, sier han videre.

Vålerenga-trener Martin Andresen var ikke helt enig og mente at det var hans lag som fortjente de tre poengene mest.

- Vi er veldig gode i en periode i andre omgang, og det hadde ikke vært noe å si på om vi vant. Men uavgjort er et helt greit resultat, sier Andresen.

Branns kantspiller Amin Askar syntes også det var bittert å stå igjen med kun ett poeng etter å ha levert en virkelig solid prestasjon på en av Norges mest fryktede arenaer.

- Vi skal være stolte av å komme hit og ta med seg ett poeng. Men selvfølgelig er det kjedelig å igjen føle at vi ikke får helt som fortjent, etter en kamp vi er best i, sier Askar.

Mulig formasjonsskifte
Han er en av tre i angrepsrekka som har fått mye til å stemme de siste kampene. Med Erik Huseklepp på vei inn kan trioen med Kim Ojo, Bentley og ham selv splittes opp i nær framtid.

Rune Skarsfjord ønsket ikke å si stort om hvilke planer han har for Huseklepp, men innrømmer at det kan bli en formasjonsendring.

- Det er ikke utenkelig at vi kan komme til å spille med to spisser, sier han og tenker naturligvis på Huseklepp i en kombinasjon med Ojo.

Han gleder seg til å få lysluggen tilbake til vestlandshovedstaden.

- Du kan si at han har vært på et 18 måneders langt utlån, og nå endelig kommer hjem igjen, sier en Skarsfjord som ser fram mot resten av sesongen.

- Vi har vist mange gode prestasjoner i det siste, og fortsetter det sånn kommer vi til å sanke mye poeng også på bortebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere