*Nettavisen* Sport.

- Hvordan kan folk tro det?

IKKE AKTUELL FOR UNITED: José Mourinho vil ikke forlate Chelsea før han er uønsket i klubben. Foto: Sergio Perez (Reuters / NTB scanpix)

José Mourinho var lite snakkesalig fredag, men røpte likevel mye.

25.04.14 14:32

Chelseas manager José Mourinho varslet etter kampen mot Atletico Madrid tidligere denne uka at han vil stille med et svekket lag i helgens møte med Liverpool.

Fredag var han på plass på den vanlige pressekonferansen som holdes før Premier League-rundene.

Nøkkelspillere skadd

Det første spørsmålet portugiseren fikk, handlet om kaptein John Terry, som pådro seg en ankelskade mot Atletico.

- Han spiller ikke denne helgen og jeg tror heller ikke han rekker å spille i neste uke, men la oss vente og se, svarte Mourinho.

«Hva med de andre skadde spillerne?» spurte en reporter, som siktet til Petr Cech, Samuel Eto'o og Eden Hazard.

- Alle er fortsatt ute med skader, konstaterte Chelseas manager.

Uansett hva Mourinho måtte ønske å gjøre i forkant at semifinalereturen mot Atletico Madrid, stiller han dermed med et svekket Chelsea mot Liverpool førstkommende søndag.

Petr Cech, John Terry og Eden Hazard er kanskje lagets tre viktigste spillere.

Må tenke på Chelsea

De britiske journalistene grillet José Mourinho videre, med spørsmål om hvilke tanker han gjør seg om hvorvidt «Premier Leagues integritet» blir skadet dersom han bevisst stiller med et svakere lag.

Han har åpent kritisert det engelske forbundet for å legge en viktige ligakamp tre dager før en semifinalekamp i Champions League.

- Det viktigste for meg, er laget mitt og våre supportere. Jeg må forsvare min klubb og Chelseas supportere. Hvis vi ikke får hjelp til å jakte på våre drømmer og mål, er det desto større grunn for oss til kun å tenke på oss selv, responderte Mourinho.

Han ble selvsagt spurt om det er en mulighet for at han kan komme til å overta den ledige managerjobben i Manchester United.

- Har Chelsea-fansen gurnn til å være bekymret?

- Selvsagt ikke. Hvordan kan folk tro det? Jeg forlot Real Madrid spesifikt for å komme til Chelsea. Jeg sa til Chelsea at de aldri vil trenge å bekymre seg for meg, for jeg vil være her så lenge klubben ønsker meg. Ingen jobb kan få meg til å forlate Chelsea.

«Privat»

Mourinho var samtidlig lite snakkesalig når det gjelder samtalen han tidligere denne uka røpet at han skulle ha med klubbeier Roman Abramovitsj, for å få tillatelse til å hvile mange spillere denne helgen for å ha flest mulig nøkkelspillere klare til kampen mot Atletico Madrid.

Chelsea klarte 0-0 i Madrid og går videre med seier på Stamford Bridge i returkampen førstkommende onsdag.

- Privat. Mine samtaler med klubbledelsen er private, var alt Mourinho ville si om samtalen.

«Privat» var også svaret hans på spørsmålet om han vil hvile flere spillere denne helgen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag