RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvorfor er ikke Stengel i Vålerenga i dag?

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Stadig Herman Stengel-uenighet i Vålerenga.

SANDVIKA (NTB): - Hvorfor er ikke Herman Stengel i Vålerenga i dag, undret Truls Haakonsens forsvarer i tingretten onsdag.

Haakonsen ble lenge grillet med spørsmål om Herman Stengel og opsjonsavtalen Vålerenga inngikk med Stabæk i 2011. På advokat Peder Morsets spørsmål svarte Haakonsen følgende:

- Det er et valg Vålerenga har tatt. Det har vært delte syn i klubben. Både i vinter- og sommervinduet i 2012 ble det gjort forsøk på å hente ham.

- Nå er ikke jeg i klubben lenger, men etter det jeg kjenner til, er det gjort et vedtak i Vålerengas hovedstyre om at de ikke gjennomfører overgangen så lenge denne saken (rettssaken) pågår.

Haakonsen presiserte at VIFs hovedaksjonær, milliardæren Tor Olav Trøim, hele veien har vist stor vilje til å gjennomføre både opsjonen og overgangen for Stengel.

Hamar-mannen tror også Vålerengas nye trener Kjetil Rekdal ønsker å hente midtbanespilleren.

3665501

- Jeg har et klart inntrykk av at det igjen har vært diskutert i klubben om man skal hente ham. Jeg vet at det er stor uenighet rundt valget hovedstyret i Vålerenga har tatt, forklarte Haakonsen.

Herman Stengel spiller fortsatt for Stabæk i 1. divisjon. Vålerenga har forsøkt å annullere opsjonsavtalen. Behandlingen av Stengel-tvisten vil fullføres i påvente av rettssakens utfall.

Truls Haakonsen ble ansatt som sportsdirektør i Vålerenga i februar 2009. Han ble permittert da overgangssaken ble kjent i mediene og har nå funnet seg ny jobb. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere