- Hvorfor er ikke Stengel i Vålerenga i dag?

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Stadig Herman Stengel-uenighet i Vålerenga.

21.08.13 12:48

SANDVIKA (NTB): - Hvorfor er ikke Herman Stengel i Vålerenga i dag, undret Truls Haakonsens forsvarer i tingretten onsdag.

Haakonsen ble lenge grillet med spørsmål om Herman Stengel og opsjonsavtalen Vålerenga inngikk med Stabæk i 2011. På advokat Peder Morsets spørsmål svarte Haakonsen følgende:

- Det er et valg Vålerenga har tatt. Det har vært delte syn i klubben. Både i vinter- og sommervinduet i 2012 ble det gjort forsøk på å hente ham.

- Nå er ikke jeg i klubben lenger, men etter det jeg kjenner til, er det gjort et vedtak i Vålerengas hovedstyre om at de ikke gjennomfører overgangen så lenge denne saken (rettssaken) pågår.

Haakonsen presiserte at VIFs hovedaksjonær, milliardæren Tor Olav Trøim, hele veien har vist stor vilje til å gjennomføre både opsjonen og overgangen for Stengel.

Hamar-mannen tror også Vålerengas nye trener Kjetil Rekdal ønsker å hente midtbanespilleren.

3665501

- Jeg har et klart inntrykk av at det igjen har vært diskutert i klubben om man skal hente ham. Jeg vet at det er stor uenighet rundt valget hovedstyret i Vålerenga har tatt, forklarte Haakonsen.

Herman Stengel spiller fortsatt for Stabæk i 1. divisjon. Vålerenga har forsøkt å annullere opsjonsavtalen. Behandlingen av Stengel-tvisten vil fullføres i påvente av rettssakens utfall.

Truls Haakonsen ble ansatt som sportsdirektør i Vålerenga i februar 2009. Han ble permittert da overgangssaken ble kjent i mediene og har nå funnet seg ny jobb. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.