*Nettavisen* Sport.

- Hvorfor skal jeg bytte klubb?

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Vegar Eggen Hedenstad vil ikke spille for Rosenborg med det første.

18.07.11 07:07

STABÆK - ROSENBORG 2-1:

TELENOR ARENA (Nettavisen): En jevn og god fotballkamp på Telenor Arena endte med hjemmeseier til Stabæk. Bærumsklubben hadde fem tippeligakamper på rad uten seier før denne runden, og lettelsen var derfor stor hos spillerne etter kampslutt.

- Det er utrolig deilig med seier og tre poeng. Vi har ikke vunnet på fem kamper, men samtidig har vi gjort gode prestasjoner. Det er så klart poengene som teller, og vi har falt litt på tabellen. Derfor var det veldig deilig med seier, sier Vegar Eggen Hedenstad (20) til Nettavisen etter kampen.

Veigar Páll Gunnarsson strålte om kapp med lagkamerat Hedenstad.

- Jeg er fantastisk fornøyd. Det har vært motsatt for lagene som møttes i dag, for vi har gjort det dårlig i de fem siste kampene, og RBK har gjort det fantastisk bra. Vi spiller smart i dag, løper det lille ekstra, og derfor tar vi med oss tre poeng, sier Páll Gunnarsson til Nettavisen.

- Hvorfor bytte klubb?
De to Stabæk-spillerne er begge linket til Rosenborg, noe som selvsagt ble et tema i pressesonen etter kampen.

Eggen Hedenstad gjorde nok en god kamp på Stabæks høyreback, og sier følgende om RBK-interessen.

- Det er bare morsomt, og det betyr at man gjør noe riktig.

- Er Rosenborg en klubb du vurderer?

- Nei. For øyeblikket trives jeg i Stabæk. Vi er bedre enn de i dag og vinner, så hvorfor skal jeg bytte klubb, spør Hedenstad og smiler.

Et svar som trolig varmer Stabæk-hjertene.

- Mulig vi må selge
Likevel er unggutten klar over at Stabæk, som trolig må flytte ut av Telenor Arena og sliter med økonomien, kan se annerledes på muligheten til å tjene noen kroner på et salg.

- Vi får se litt på situasjonen her i klubben. Vi er i en situasjon der vi trenger penger, så kanskje vi burde selge noen, spekulerer Hedenstad.

Veigar Páll Gunnarsson utelukker ikke at han havner på Lerkendal før overgangsvinduet stenger.

- Jeg må vente og se hva som skjer. Janne er en fantastisk trener, og vi hadde en fantastisk periode sammen her i Stabæk, sier islendingen.

- Forventer du å spille i Stabæk etter overgangsvinduet er stengt?

- Det kan jeg ikke svare på. Akkurat nå er det ikke opp til meg. Alle vet hva slags situasjon Stabæk er i akkurat nå, og det kan hende klubben blir nødt til å selge spillere, sier spissen, og legger med det ingen demper på spekulasjonene.

- Ingen hemmelighet
RBK-trener Jan Jönsson utelukker heller ikke at de to Stabæk-essene havner på Lerkendal denne sesongen.

- Jeg kan ikke si så mye om det, men det er ingen hemmelighet at vi vil forsterke, sier svensken til Nettavisen.

Stabæk krøp forbi Rosenborg på tabellen med søndagens seier, og det var en fornøyd trener Nettavisen snakket med etter kampen.

- Det var en bra fotballkamp, og to lag som ville ha ballen mye. Det var planen i dag, at vi ikke skulle være like «tut og kjør»-offensive som vi pleier å være hjemme, og det fungerte bra. Jeg er veldig fornøyd med spillernes prestasjoner i dag, sier Jørgen Lennartsson til Nettavisen.

Vel vitende om at han kanskje må klare seg uten sine beste spillere når overgangsvinduet stenger 31. august.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag