*Nettavisen* Sport.

- Hyggelig at FFK vil ha meg

Dagfinn Enerly Foto: Anders Rikter/TV 2 Nettavisen

Fredrikstad har Rosenborgs Dagfinn Enerly øverst på ønskelisten når overgangsvinduet åpner i sommer. Det synes RBK-spissen er hyggelig.

26.05.04 12:55

- Jeg har lest at Fredrikstad ønsker meg, og det er selvsagt alltid smigrende å være ønsket. Men så langt har jeg ikke mottatt noe konkret fra klubben, annet enn å ha registrert interessen i lokalpressen, sier Dagfinn Enerly til TV 2 Nettavisen.

Flytter hjem
31-åringen har ett år igjen av kontrakten på Lerkendal, og ønsker å flytte hjemover til Østlandet etter oppholdet i Trondheim.

- Både jeg og samboeren min er jo fra Østlandet, og ønsker å flytte dit etter jeg er ferdig i Rosenborg, bekrefter Dagfinn Enerly.

- Er Fredrikstad da den mest aktuelle klubben?

- Det hadde vært hyggelig å spille for FFK, men det spørs jo hvilke klubber som kommer på banen. Men akkurat nå er det for tidlig å spekulere i dette, mener Rosenborgs tekniske spiss.

Kroppen gir beskjed
Dagfinn Enerly har rukket å bli 31 år, og har tidligere spilt for blant annet Moss og Skeid. Han vet foreløpig ikke hvor lenge han kommer til å fortsette på toppnivå.

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde det gående, det spørs vel hvor lenge kroppen holder. Den gir vel beskjed når det er på tide å gi seg, ler Enerly.

Fredrikstad ønsker i tillegg å sikre seg Toni Kallio når overgangsvinduet åpner 1. juli. Publikumslaget ligger for øyeblikket på sisteplass i Tippeligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.