RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I Italia ville du blitt «drept»

Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo under fotballandslagets pressetreff på Ullevaal stadion mandag ettermiddag.
Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo under fotballandslagets pressetreff på Ullevaal stadion mandag ettermiddag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Italiensk stikk til Per-Mathias Høgmo.

Per-Mathias Høgmo tok det med et smil da en italiensk journalist påpekte at han ville ha blitt «drept» med kun én seier på elleve kamper som Italia-sjef.

Høgmo har tapt hele seks av elleve kamper som Norges landslagssjef. Hans eneste seier kom med ligalandslaget mot Moldova i januar.

Mot slutten av mandagens pressekonferanse på Ullevaal stadion ble han igjen gjort oppmerksom på den elendige rekken med resultater – denne gangen av en italiensk journalist. Humoristisk slo han fast at Høgmo ville ha blitt «drept» med bare én seier på elleve kamper.

– Hvis jeg ikke husker feil, så kom Italia til VM med kun én seier på ni kamper. Han (Cesare Prandelli) ble da ikke drept? Jeg forstår hva du mener, men det norske folk skjønner at vi bygger opp ett nytt lag. Vi har mange unge og interessante spillere på vei opp. Vi gleder oss over det som skjer for tiden, svarte Høgmo med et smil.

Prandelli gikk av etter et skuffende mesterskap i Brasil. Antonio Conte har tatt på seg oppgaven med å lede Italia til EM i Frankrike om to år.

Norge innleder EM-kvalifiseringen mot Italia på Ullevaal tirsdag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere