RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I Molde er ikke noe offentlig før Solskjær har fortalt det

Foto: Larsen, Håkon Mosvold
Sist oppdatert:
Hemmelig avtale for Espen Bugge Pettersen.

Espen Bugge Pettersen har signert en ny toårskontrakt med Molde. Avtalen ble undertegnet tilbake i august, men først nå kan han uttale seg om sin nye kontrakt, melder NRK.

– Det er sånn i klubben at det blir offentlig når Ole Gunnar Solskjær (manager i Molde, journ.anm.) har fortalt om det. Så da blir det sånn, sier Bugge Pettersen til NRK.no.

Det var først da Ole Gunnar Solskjær avslørte nyheten overfor resten av spillergruppen, at Bugge kunne uttale seg om det.

– Det er ikke noe dramatikk i det, noen ganger er det slik i fotball. Det har gått litt i stillhet, men det kan være taktiske årsaker. Vi har hatt flere viktige kamper så langt i høst så det er nok for å ha mest mulig ro i gruppen. De har jo også vært i dialog med de andre keeperne i klubben, sier Bugge Pettersen til NRK.no.

Han har ikke spilt tippeligafotball siden mai, og har vært ute med skade siden den gang. Nå sikter han seg inn på sesongen 2014.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere